Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
"Neked az bonyolítja a dolgot, hogy most jelezted a szervíznek a hibát, és egy esetlegesen félrecsúszott frissítést nehéz lenne megmagyarázni."
vagy éppen pont kapóra jöhet, mert ha frissítés előtt dokumentálja, hogy nem működik rendesen a menü, nem lehet állítani semmit, akkor szerintem ha csinál egy ilyen frissítést és valami balul sül el akkor szerintem nem fogja tudni megmondani a szerviz hogy ő okozta a hibát. Úgy veszem észre a hsz-ekből hogy szoftveresen nincsenek a megfelelő tudás birtokában.
Persze ez csak egy feltételezés.
Így tényleg fintos hangsúlyozni, hogy akár balul is elsülhet, tehát csak saját felelősségre végezze el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest