- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Piftuka #6170 üzenetére
Nem értünk egyet, de nincs ezzel semmi baj.
Kíváncsi lennék rá, mi számodra egy normális teszt egy áruházban.
Ahogyan én látom, amilyen szórás van ma a készülékek között, teljesen felesleges a kiállított példányt tesztelni, mert ha van bontatlan, akkor úgyis azt fogod hazavinni. A szórás miatt, pedig a zsír újnak lehet lesz valami nyűgje, s akkor addig cserélgeted, amíg egy jót nem kapsz?
Egy kivilágított áruházban a sötét részletek visszaadását hogyan teszteled? Mert itt most leginkább erről volt szó.
Szerintem egy nem átlagos vásárlónak most a netes rendelés a legbiztosabb beszerzési lehetőség sajnos, mert akkor otthon, a felhasználási szokásainak megfelelő körülmények között tudja tesztelni a kiszemelt készüléket.
Az Lg topikban ma is kérdés volt, a nano863-as készülék. Lebeszélték róla, fórum tapasztalatok alapján, tele is van a topik rossz tapasztalatokkal. Én a múlt héten mentem volna kalibrálni egyet, de elmaradt a kalibrálás, annyira pontos volt gyárilag. S semmi olyan rossz tapasztalat nem volt vele, mint a topikban fel van emlegetve. Se bevilágítás, sem blooming, kifogott egy jó készüléket. Ha olvassa a fórumot, lebeszélik róla, így pedig meg van elégedve. Igaz, hogy lengyel vásárlás, szerintem korrekt ha ezt is megjegyzem. Lehet az is, hogy ide a gyengébb példányokat küldik, ezt eddig azért nem írtam sehol, mert nem szeretnék én ebből feszültséget gerjeszteni. Egy példánnyal találkoztam én abból a sorozatból, s az jó volt. Ezért nem fogok én senkinek ajánlani azt a modellt, mert ha ide meg a gyengébb példányokat küldik, akkor ne engem szidjanak.
Ezért gondolom én úgy, hogy aki tényleg jó tévét szeretne vásárolni, annak sajnos a netes rendelés által biztosított 14 napos lehetőség most a legtutibb tesztelési célra.
S sajnos olyan nagyon sok készülék sincs, amit nagyon komolyan kiszemeltként lehetne kezelni, gyártónként talán egy, jobb esetben két modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65NANO813PA
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest