Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Egy lényegi különbség van már a c715 és c725 között is, mégpedig hogy az utóbbi az eARC HDMI-vel rendelkezik, tehát az összes TV által kezelt formátumú hangot ki tudja küldeni AVR-re vagy soundbar-ra. Ez számomra egy lényegi különbség. Amikor kiválasztottam a C715-öt ez volt az egyetlen fájó pont. Most már tudom, hogy az androidot futtató hardvere is gyengécske nekem illetve ahhoz hogy hogy komolyabb videó és hangsávokat tartalmazó filmet lejátszon tehát lehet ezért nem raktak a c715-be eARC-ot...
Amúgy ha én most vennék én is a c728-at venném.
Egyébként mikor nem rég linkelte valaki a C825-t akkor meglepődtem az árán. Mivel tud többet mint a C728? Mi az ami indokolja ezt a jelentős felárat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Airsoft
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest