- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
belashx #4612 üzenetére
A monitor DP kábelen van, de azt hiszem ment ezzel is. Van itthon egy rakat kábel, de bizonyos kombinációkban ki sem választható a 60Hz. A lényeg, hogy most egyelőre megy, majd átnézem holnap, hogy megy e bármilyen jobb beállítással.
Elvileg HDR képes, de ahogy olvastam igazából nem tudja, szóval nem fogom erőltetni.Egyébként monitornak vettem elsődlegesen, mert sokkal olcsóbb, mint akár egy ultrawide akár egy normális 32+-os 4k kijelző. Otthoni munkához kényelmetlen volt a noti meg a 22-es monitor, de a 28-as sem volt elég egymagában.
Jelenleg a 43-as a legkisebb 4k-s tévé a piacon, most Black Friday-en ez volt a legolcsóbb, ami nem annyira gagyi. Sajnos az elfelejtettem megnézni, hogy BT nincsen benne, mert annak azért örültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest