- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
belashx #4612 üzenetére
A monitor DP kábelen van, de azt hiszem ment ezzel is. Van itthon egy rakat kábel, de bizonyos kombinációkban ki sem választható a 60Hz. A lényeg, hogy most egyelőre megy, majd átnézem holnap, hogy megy e bármilyen jobb beállítással.
Elvileg HDR képes, de ahogy olvastam igazából nem tudja, szóval nem fogom erőltetni.Egyébként monitornak vettem elsődlegesen, mert sokkal olcsóbb, mint akár egy ultrawide akár egy normális 32+-os 4k kijelző. Otthoni munkához kényelmetlen volt a noti meg a 22-es monitor, de a 28-as sem volt elég egymagában.
Jelenleg a 43-as a legkisebb 4k-s tévé a piacon, most Black Friday-en ez volt a legolcsóbb, ami nem annyira gagyi. Sajnos az elfelejtettem megnézni, hogy BT nincsen benne, mert annak azért örültem volna.
-
GeoPhoto
tag
Köszi, nem találtam meg!
A Radeon szoftvere még így is vacakol, engedte bekapcsolni elméletben 60Hz-et HDR-nél de a TV Hi10 30-at mondott, ha azt kikapcsoltam akkor kép sem volt. Lehet valami driver hülyeség, de már órák óta ezzel játszom, már driver uninstall is volt.
A firmware a TV-n a legfrissebb elérhető, szóval megyek vissza nyomkodni a PC-t.
-
GeoPhoto
tag
Hello!
Ma jött meg a TCL 43DP600-as tévém, és sehogy sem tudom PC-ről 4k60Hz-re állítani. Van esetleg valakinek valami ötlete, vagy ehhez a modellhez létezik esetleg firmware vagy windows driver?
Próbáltam színformátumot állítani, RGB-re meg 4:2:2-re de semmi nem változott.Egy Radeon RX 580 Nitro kártyám van, A Samsung 28-as 4k monitoromon tudok 60Hz-et használni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- PlayStation 5
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest