Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botika89
tag
En is le kontrolláltam már nem tudom hányszor de semmi pöty nincs sehol!szemeim kápráznak
de ha lenne én biztos vissza küldeném!mondjuk én Londonban élek és az AO.com oldalról rendeltem!de az nap mikor meg kaptam a tvt fel is hívtak és meg kérdezték hogy nézteme át a tvt valami gond vane stb stb fel óráig érdeklődtek elégedett vagyoke meg ilyenek!nekem az volt az első dobozból ki at néztem valami karc ütés nyomok semmi utána be kapcs aztán teszt és hívtak is hogy mi van!hála istennek minden ok!főleg most így a 1276578 frissítés után! Mert az eleje rázós volt kicsit! Július 28 tol vagyok gazdája!

Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de ha lenne én biztos vissza küldeném!mondjuk én Londonban élek és az AO.com oldalról rendeltem!de az nap mikor meg kaptam a tvt fel is hívtak és meg kérdezték hogy nézteme át a tvt valami gond vane stb stb fel óráig érdeklődtek elégedett vagyoke meg ilyenek!nekem az volt az első dobozból ki at néztem valami karc ütés nyomok semmi utána be kapcs aztán teszt és hívtak is hogy mi van!hála istennek minden ok!főleg most így a 1276578 frissítés után! Mert az eleje rázós volt kicsit! Július 28 tol vagyok gazdája!

Vhiktor