- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Leírom a sztorimat, hátha valaki tanul belőle. Telekomnál vásárolt 55P8K modell, Telekom oldalán a promó, hogy regisztráljam a készüléket az 5 év garanciára a megadott oldalon. Nyilván ez is közrejátszott a vásárlásban amellett, hogy nagyon kedvező áron tudtam megvenni. Itt jön a történetben az én hibám, hogy a tcl-promotion.com/hu/ oldalon nem ellenőriztem le vásárlás előtt, hogy valóban jogosult-e a modell. Megjött a TV, akarom regisztrálni, nincs bent a modell a listában, írok nekik e-mailt, hogy mizu, hát nagyon sajnálják de nem szerepel a promóban a típus. Képernyőfotóval tettem panaszt a Telekomnál, hogy megtévesztettek. 30 napjuk van válaszolni, ergo akármi lesz a végeredmény, kiegészítő garanciám nem lesz. Gondolom maxiumum elnézést kérnek majd. Természetesen a Telekom oldalán azóta is ott a felirat ennél a típusnál.
Köszönöm, hogy elmondhattam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest