Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dm1970

aktív tag

Sziasztok!
    Ígértem, kicsit késve a 486-ról.
    Lehet kicsit maradi vagyok, de semmi streaming szolgáltatásom nincs, így az ezeket érintő problémák engem nem zavartak. Ami kábeltv-nél jelentkezett, azt pedig sajnos nem oldotta meg, sőt sok minden rosszabb lett. Random árnyalat, szín változás, igaz csak a birodalmi csatornáknál, még drasztikusabb.
    Hang csúszás,néhány csatornánál minimális volt, amit általában megoldott egy csatorna váltás vagy kikapcsolás, most a csatornák többségénél előjön, csak a késleltetéssel korrigálható, de van ahol olyan nagy az eltérés, hogy belőhetetlen.
    Ahogy Vhiktor is írta az sd, hd tartalmak rosszabbak lettek, sokkal zajosabbak. Lehet itt valamit rosszul csinálok, de a kalibrálást sem tudom úgy beállítani, hogy az a jel alapján váltson, mint eddig. Mindegy, hogy aktuális vagy minden jelforrást állítok, s az aut tartalom felismerés be vagy ku van kapcsolva. Tapasztalatom szerint HDR esetében fmakere vált, DV esetében meg valami IQra.
    Lehet nincs összefüggés, de a nemrég leírt szolgáltató hiba is ezután jött elő. CAM modult és kártyát is cseréltek, de azóta is előjön a pixelesedés, sűrűbben és látványosabban, mint eddig, s egyszer már a kódolási hiba is előjött, amit csak a modul ki-be oldott meg. Ezt - amíg fixen be nem ált ez a fajta hiba - a 135 alatt egy ki-be kapcsolás megoldotta.
    Nagyjából ennyi, s most lenne néhány kérdésem.
    1. Előfordulhat, hogy az új fw belepiszkál a CAM modulos részbe is?
    2. Mekkora az esély, hogyha visszarakom a 135-t, minden visszaáll az akkori állapotra?
    3. Mit ajánlotok, hogyan csináljam? Fr majd vissza a 135 vagy fordítva?
    4. Megköszönnék egy pontos leírást a 135 visszarakásával kapcsolatban.

Köszönöm előre is az infókat!
    S ha van valami tanácsotok, ötletetek, szívesen veszem.

Üdv dm

Új hozzászólás Aktív témák