- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Na jó reggelt mindenkinek!
Fejlemény az ügyben: csináltam gyári visszaállítást, újra beállítottam mindent. Találtam egy olyan opciót, hogy automatikus áruház mód (WHAT???), ezt kikapcsoltam. Most úgy néz ki megint minden jól működik. Az új v385 FW-el. Sajnos a hang továbbítás továbbra sem jó MAX, illetve Disney+ felől. Ahogy elindítom a filmet, a TV az Atmos hangot továbbítja az erősítő felé ARC porton. Próbáltam mkndenféle beállítást, kábelt, de itt a TV hangfeldolgozásával van valami szoftveres gond. Pedig az erősítő típusát is látja... Elvileg tudnia kéne, hogy nem Atmos képes. Ha az említett streaming appokban leveszem a minőséget SD-re, akkor megjön a hang. Kodin DD+ és DTS hangsáv átmegy szépen. Mindegy. Hátha javítják valamikor...
Azért lett válasz, hogy visszakövethető legyen a story... bocsi..😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Léghűtés topik
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Béta iOS-t használók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest