- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
1. Segítsetek kérlek: C765-re hogyan kell felrakni a Disney+ appot? Gyárilag nincs rajta, én nem találom.
Jobb híján telepítettem a google tv-t, eddig nem volt rajta aktiválva (tvt nézünk + youtube gyári app, ezért nem volt rá szükség). Szóval így lett Disney+is a Google tv dologgal, de lehet-e enélkül Disney+-t felpakolni?
2. Hogyan lehet a Google tvből kijelentkezni? Ha rámegyek a Beállítások - Fiókok és bejelentkezés menüre, azon belül pedig az Eltávolítás opcióra, , utána “Eszköz eltávolítása és visszaállítása”, akkor azt írja ki, hogy “Gyári beállítások visszaállítása, Ez visszaállítja az eszköz alapértelmezett beállításait, és törli róla az összes adatot, fiókot, fájlt és letöltött alkalmazást.” Magyarul minden tv beállítást, stb nullára vág, mintha most bontottam volna ki a tvt? Ne már!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest