- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
"Jobb híján telepítettem a google tv-t"
Úgy érted, hogy bejelentkeztél egy accounttal a TV -re? Vagy nem értem. Mert ez egy droid rendszerű TV, amin Google TV felület van. Ami gyakorlatilag egy UI, nem kell telepíteni.
Hogy fiók eltávolítás után vissza akar -e állítani azt nem tudom, mert sosem akartam eltávolítani. De a gyári visszaállítás valóban azt jelenti, hogy gyári állapotra állítja vissza a TV -t. Tehát mintha most vetted volna ki a dobozból.
Account gondolom azért kell, hogy a Play áruházat használni tudd.
Miért akarsz róla kijelentkezni? Ha másik accountot rendelsz hozzá, és utána távolítod el az elsőt, akkor lehet nem akar visszaállítani. Ezt próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged