Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vagany

őstag

Megrendeltem ezt a jóárasított 75C855-ot :C . Gondolom az új széria előtt kiszórják a korábbi modelleket és ehhez kell az eMag-nak pár jó értékelés, ahhoz meg jó ár :) .
    Igazából 400-450 között néztem 75 colosokat, de a Hisense kiesett, mert ebben a méretben IPS-ek vannak, az oled meg sokkal drágább.
    Egy közel 6 éves 55EP660-at vált, gondolom képminőségben ez is nagy ugrás lesz. Főleg filmnézésre lesz, meg napi TV a háttérben (sokat megy nálunk ezért sem akartam oled-et). Viszont az akadásoktól nagyon tartok, a 765 volt a kiszemelt, ott olvastam az akadásokról, de most ez nem volt sokkal drágább. A C855-ben is ugyanaz a hardver (processzor) van mint a 765-ben, elvileg itt is akadni fog a 4K120Hz? :F A C855-ről nem sokat olvastam ott mi a tapasztalat, akadhat ez is? :F Mivel teszteljem? Medialejátszóm nincs, egy Xbox One S van, ez csak 4k 60fps úgy tudom HDMI 2.0 (nincs használatban, csak a lemezegysége miatt tartottam meg, nem akartam sz_ré- h_gyé eladni) , a PC is a nappaliban van, arról szoktam filmet kirakni, illetve USB-re (SSD) tudok felmásolni, ha kell és Netflix előfizunk van. Egy 5m-es vention HDMI 2.1 kábelt is rendeltem hozzá [link] .
    Jövő héten várhatóan megérkeznek, minden tanácsot szívesen fogadok. :R

Új hozzászólás Aktív témák