Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

tag

Először is baromira sajnálom, hogy megint egy ilyen írással kell jelentkezzek, de ez lesz ezzel kapcsolatban az utolsó, mert holnap elállok a vásárlástól. Gondolkodtam leírjam e a legújabb problémát, mert volt itt akinek nem tetszett a múltkori, de úgy döntöttem, hogy márpedig ezt az oldalát is meg kell osztani az emberekkel, főleg akik vásárlás előtt állnak esetleg ilyen gondokkal küszködnek, mint én.

Ugye múltkor írtam itt arról, hogy Xboxon a Starfieldel villogott a háttérvilágítás. Akkor úgy voltam vele, hogy biztos valami bug. Nos ma gondoltam megnézem vele a Hogwarts Legacyt meg az AC Valhallát. Mindkettő játékban ha felnézek az égre vagy csak szemben van velem elkezd a háttérvilágítás megbolondulni, villogni. Lehet erre használják a "flickering" szót habár ez szerintem durvább annál SOKKAL. VRR tökmindegy, hogy bevan kapcsolva vagy nincs, játékmód ugyanez, akármelyik HDMI portba dugom a kábelt a hiba fennáll, képjavító funkciók kapcsolgatása nem oldja meg, helyi fényerő csökkentő is mindegy hogyan állítom be, 60 és 120 hz is mindegy neki, áramtalanítottam is. Konkrétan úgy villog néha a háttérvilágítás ezen játékok alatt, hogy a szemem megfájdul. Ha ismeritek ezt a hibát, esetleg nálatok is jelentkezik/jelentkezett, hallottatok e ilyenről arra kíváncsi lennék. De ebből így elállás lesz. Nem tudom mi ez, mintha a ledek próbálnák lekövetni a fényt de nem tudják rendesen, mintha próbálnának kompenzálni. Viszont én ezt már nem tudom tolerálni. Filmeknél nem csinálja legalábbis eddig amiket néztem nem csinálta, játéknál úgy látszik igen. Talán egyszer az Our Planet című Netflixes sorozatban láttam, hogy egy rövid időre villogott a háttérvilágítás.

Tehát mindent összevetve a hibák amikkel ezt a TV-t kaptam: akadozó kép miatt élvezhetetlen streaming appok (kivéve külső eszközzel játékmódban), pixel hiba, vertical és horizontal banding szép számmal és most itt van ez a fenti probléma.
    Úgyhogy én köszöntem szépen a lehetőséget, ez volt a második TV-m ettől a márkától, mindkettő hibás volt, azt hiszem itt az ideje továbblépni másfele nézelődni.

Akiknek jó azoknak azt kívánom használják egészséggel, a képe baromi szép ha rendeltetésszerűen működik akkor egy kiváló tévé.

U.I: ha nincs meg az a bazi nagy nejlon ami a tévén volt a dobozban azt vajon kifizettetik velem?

(TCL 55C805)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés