- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
freeland0806 #34333 üzenetére
Egy resetet meg probalj meg, vagy .img-bol frissitest. Segiteni szokott, hogy mindent megold-e az kerdeses.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Azt kell mondjam 55C805 tulajként, hogy egyetértek veled a visszaküldéssel, ezek a hibák bizony olyan hibák amikkel kellene előjönnie, szégyen a TCL-re nézve, olyan mintha a vásárlók béta tesztelők lennének, nem tudom miből gondolta a cég hogy ez megengedhető és megbocsájtható a piacon pláne ilyen lutri szerű hibákkal.
Az hogy valakinél előfordul és valakinél nem ez is eléggé lutriszerű, és nekem arra enged következtetni hogy a gyártásnál a minőségi szórás nagyon magas lett, itt már nem beszélhetünk szoftveres hibáról, mert az egyöntetűen mindenkinél előjönne és egyformán oldaná meg a hibákat, itt nem erről lesz szó itt sajnos gyártási problémák lesznek hardveres fronton, amikor a gyártási folyamat minőségi szinten nagy szórással +/- tűréssel dolgozik, ez mindenhol létezik a világon, csak a mértéke nem mindegy, és az hogy az a minőség rovására megy e rá.
Az a baj, hogy a cég az olcsóság jegyében több gyártótól is bevállalhatott ilyen olyan alkatrészt alacsonyabb minőségi előírásokkal, ezt nem tudom és nem is fogjuk így itt bizonyítani, de mikor ekkora a szórás a hibás készülékek közt az bizony fel tesz olya kérdéseket amire a válasz ebben az irányban keresendő, (pl. elég egy gyengébb minőségű kondenzátor és a hiba előjön) ezt igazán szoftveres úton szinte lehetetlen orvosolni mert akkor a jól működő TV esetén fog a hiba előjönni nagy eséllyel.
Aki dolgozott sorozatgyártásban az tudja miről van szó. -
gab1ka
senior tag
válasz
A fóliával nem kell foglalkozni egyáltalán, ahogyan a széttépett perforált zacskókat sem tudod visszaragasztani stb..
A villogásra esetleg megpróbálhatod a local dimming-et állítgatni, de még ha azt közepes-re vagy kikapcsoltra rakva meg is szűnne a probléma, akkor meg minek a miniledes tévé (már ha tényleg a háttérvilágítás okozza az anomáliát).
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
A nejlonra:
Én ugyan visszaraktam a tv-re, de lehet jobban tettem volna ha nem teszem, mert 30 perc volt azt a mindenhol ragadós nejlont egyenesre fabrikálni, plusz elég hányadékul lehet csak visszarakni.
Én sem tudom mit fognak szólni, de nem nagyon lehet másképp visszaküldeni. Vagy rajta se lesz, vagy csúnyán lesz rajta. Egyik se jobb. Szerintem nem lesz gond.Én szerdán délben küldtem el az elállási igényemet, azóta semmi nem történt. Gondolom még a kiszállítással vannak elfoglalva a futárok.
Sajnálom, hogy neked is visszaküldés lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest