- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
kenwood #3394 üzenetére
Minden verziót kiveséztem már. Szerviz menüt, fejlesztői beállításokat túrva.
Volt már bootloopom is...
Az már megvan, hogy eltérő háttérvilágítás vezérléssel szerelik a C71 és C81 sorozatot.
Ez nem szokatlan! Viszont nem egyforma a vezérlés drivere így aztán problémát okoz!
Ez nálam nem szokatlan. Sony telefonnál már találkoztam ilyennel. Ott több hónap volt mire javították az eltérő LCD panel vezérlési hibát.Olvastam xda-n, hogy 321-től eléggé túlszaturált a Netflix Dolby Vision. Na ez igaz. Most a 308-al sokkal természetesebbek a színek.
Ha nem lesz gond a képpel akkor szerintem marad ez a 308-as. A Netflix Dolby Vision ezen is akad de ez már tuti app hiba mivel a Zidoo médiaplayeren is elkezdett akadozni a Netflix.
Amúgy TV menürendszere sokkal gyorsabb 308-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest