Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap megérkezett a 75C935 "Újszerű" nevű TV az Alzáról.
A csomagolás rendben volt, futárok normálisak voltak, megvárták amíg kibontom (segítettek is), és végignéztük a képernyőt.
Mivel "Újszerű" így a csomagoláson látszottak belül (fólia stb) a szaggatások, és a készüléken a képernyőn is újjnyomatok. Mivel első körben időhiány miatt sem tudtam fúrni faragni a leendő helyén a tartót, így talpon a hálóba üzembehelyeztem. Beállításokat kérte. Egy fura dolog volt a csatlakozós oldali fedőpanelt levéve egy csavar ami a burkolatot tartja nem volt benn a helyén, de szerencsére ott volt, becsavartam.
Sony Bravia után az alkalmazások sebessége nekem megfelel (Disney, Max, Netflix), beállításokon könnyedén végigmentem, AirPlay rendben működik.
Hálóban egyelőre 3 méterről nézve éppen határeset (streaming szuper kép), a műholdas TV adások miatt kell a nappali 4 métere nézési távhoz
Első körben nem bántam meg, 85-öst szerettem volna mindenképpen, de ez olyan áron volt amin nem akartam kihagyni a 14 napos elállással. Asszony már meg is nézte este PS5-höz is, hát a kép szép, szerintem szebb mint a nappalis Bravia-n (helycsere lesz úgyis ha vége a vizsgaidőszakomnak)...
Mondjuk egyelőre 60Hz-en megy, szerintem Hdmi kábel lesz a ludas, a megfelelő 144Hz-es dugaljba került egyébként.Van esetleg bármi javaslatotok mit érdemes megnézni rajta annak tudatában hogy vagy használt vagy kiállított modell volt?
2db távirányítót kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor