- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinu
tag
Köszi a tippet. Megpróbáltam.
Sajnos nincs változás. Mindenfele beállítással tapasztalom.
Megpróbáltam mindenféle tartalmat.
Ugyanúgy van néha 1-2 másodpercre ilyen kontraszt shift (TCL C805). Talán annyit sikerült leszűrnöm, hogy streamelt tartalomnál nem tapasztaltuk, viszont külső meghajtóról több videónál is és több adathordozót is próbáltam. Ugyanazt a videót letöltöttem 4k hdr ben is ott nem volt ilyen. Lehetséges, hogy fájlformátum a közös pont. Mindenesetre sajnos elég csalódás és nem tudom megmondani, hogy ez széria dolog lehet, vagy csak az én példányommal van a gond.Csatolok még egy példát egy teljesen másik felvételről.
Ennél a jelenetnél a videó végén besárgul az egész, néha oda vissza vált párszor, egy órás rész alatt egy pár alkalommal vesszük észre. Szerintem látszik a képen is a különbség:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest