- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenicsab
tag
válasz
Imi1981 #25451 üzenetére
Akkor most én is parázhatok, hogy ne kapcsoljon be a tv a szervízben pl: sw recovery után vagy drukkoljak hogy egy régi sw-vel meg igen, vagy hogy ha nem kapcsol be, akkor ne kapjak egy csereutalványt ami kb 40e-el kevesebbet ér mint a lista ára, mert ugye az emag nem cserél készüléket, csak utalványt ad?!
Egyébként meg mint kiderült az usb pendrv(micro sd usb adapter) volt a ludas, azóta sem lehet formázni, másik adapterrel meg igen, de soha többé ilyet, senki se használja, az arra való hogy letöltsünk róla képeket felvételeket.
Most már tudom, drága tanúlság lesz!
Már vettem is egy Kingst travel 3.2-t helyette, biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest