Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Nem bonyolult

Este megnézem mindkét service menüt.
Addig is ellenőrizd ezeket :
- Kábel mikori? Lehet elöregedett? Ha 1.4-es szabványú, érdemes lecsérelni. Én az alza saját márkás kábelt vettem, hdmi 2.0b szabvány szerintit, teljesen tökéletes.
- csatlakozási pontok, a tvnél, és az erősítőnél az arc funkciós aljzatba vannak bedugva?
- a tv / hangeállitások / hangkimenetnél nem kapcsoltad ki a hangot?
- az erősítő tudja a dolby digital pluszt? Ha nem akkor tedd direkt, vagy pcm beállításra.
Ezeken már biztos túl vagy, de érdemes megnézni mégegyszer, mert már én is voltam úgy hogy a jó k...... édes any.....t ennek a sz.rnak ha most sem jó tuti felgyújtom

Aztán vagy fél nap szarakodás után, kiderült hogy valami apróságotgot benéztem.
úgyhogy utána meg mehettem a hűtőhőz egy jó hideg sörért, megünnepelve a bénázásomat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgyhogy utána meg mehettem a hűtőhőz egy jó hideg sörért, megünnepelve a bénázásomat
Vhiktor