Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tome08

tag

Már egy hete hajtom az új 55C835-öt, de megmondom őszintén nem dobtam hátast tőle.
    A betekintési szög enyhén szólva katasztrofális, mondhatni csak szemből mondható jónak a kép. Amerikai konyhából és az erkélyről, egy éppen kisülő képet látok, ami nagyon elkeserítő volt számomra, még a 10 éves LG LM660s régi TV-mhez képest is. Feltehetően a VA panel miatt "szúrja a szemem, de vásárlás előtt ódákat olvastam erről a TV-ről, tehát valahogy nem ezt vártam, Illetve felmerül a kérdés, milyen lehet a többi akkor?! Én a hangjától se vagyok elájúlva, járt nálam (anyós TV) NANO783, abban nagyobb a bassus, mint ebben amiben még külön bass egység is van....Nekem a maga a software is elég kezdtleges...kezdve a TV bekapcsolásakor megjelenő "jel keresése" felugró szöveggel a kikakapcsolásig, ami szintén tényleg a prémium kategóriába röpíti a gyártót.... a kép elmegy, de hang még van :C nyilván ezeket lehet még javítani FW frissítéssel, de ezt jelenleg a legfrissebb verzóban se sikerült javítni...no de még nyúzom azért, de lehet visszaküldöm inkább.. mindenesetre akinek van egy jó beállítása TV-zésre az ne tartsa magában....próbáltam a tökéletes kép beállításait, de nekem valahogy ez jobban fekszik, de még mindig nem az igaz..tehát várom a tippeket, véleményeket :R

Új hozzászólás Aktív témák