Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tome08
tag
Már egy hete hajtom az új 55C835-öt, de megmondom őszintén nem dobtam hátast tőle.
A betekintési szög enyhén szólva katasztrofális, mondhatni csak szemből mondható jónak a kép. Amerikai konyhából és az erkélyről, egy éppen kisülő képet látok, ami nagyon elkeserítő volt számomra, még a 10 éves LG LM660s régi TV-mhez képest is. Feltehetően a VA panel miatt "szúrja a szemem, de vásárlás előtt ódákat olvastam erről a TV-ről, tehát valahogy nem ezt vártam, Illetve felmerül a kérdés, milyen lehet a többi akkor?! Én a hangjától se vagyok elájúlva, járt nálam (anyós TV) NANO783, abban nagyobb a bassus, mint ebben amiben még külön bass egység is van....Nekem a maga a software is elég kezdtleges...kezdve a TV bekapcsolásakor megjelenő "jel keresése" felugró szöveggel a kikakapcsolásig, ami szintén tényleg a prémium kategóriába röpíti a gyártót.... a kép elmegy, de hang még vannyilván ezeket lehet még javítani FW frissítéssel, de ezt jelenleg a legfrissebb verzóban se sikerült javítni...no de még nyúzom azért, de lehet visszaküldöm inkább.. mindenesetre akinek van egy jó beállítása TV-zésre az ne tartsa magában....próbáltam a tökéletes kép beállításait, de nekem valahogy ez jobban fekszik, de még mindig nem az igaz..tehát várom a tippeket, véleményeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Dell notebook topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest