Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tome08
tag
jelentem elhajtottak

"A jótállási jegy tanúsága szerint ezt a TCL a csehországi piacra szánta. Magyarországon a garancia nem érvényesíthető. Kérem forduljon a kereskedőjéhez a garancia intézéséhez."
Mall.hu-s rendelés volt
-
Tome08
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik garanciális problémám van a C835-ös TV-mmel.
Néha random kikapcsolgat és most már egyre sűrűbben jelentkezik a probléma.
Ilyenkor gond nélül be tudom kapcsolnai amúgy, az FW szint pedig up-to-date.
Volt már valakinek itt dolga TCL márkaszervizzel? Bp-en hová vittétek?Előre is köszi,
-
Tome08
tag
Már egy hete hajtom az új 55C835-öt, de megmondom őszintén nem dobtam hátast tőle.
A betekintési szög enyhén szólva katasztrofális, mondhatni csak szemből mondható jónak a kép. Amerikai konyhából és az erkélyről, egy éppen kisülő képet látok, ami nagyon elkeserítő volt számomra, még a 10 éves LG LM660s régi TV-mhez képest is. Feltehetően a VA panel miatt "szúrja a szemem, de vásárlás előtt ódákat olvastam erről a TV-ről, tehát valahogy nem ezt vártam, Illetve felmerül a kérdés, milyen lehet a többi akkor?! Én a hangjától se vagyok elájúlva, járt nálam (anyós TV) NANO783, abban nagyobb a bassus, mint ebben amiben még külön bass egység is van....Nekem a maga a software is elég kezdtleges...kezdve a TV bekapcsolásakor megjelenő "jel keresése" felugró szöveggel a kikakapcsolásig, ami szintén tényleg a prémium kategóriába röpíti a gyártót.... a kép elmegy, de hang még van
nyilván ezeket lehet még javítani FW frissítéssel, de ezt jelenleg a legfrissebb verzóban se sikerült javítni...no de még nyúzom azért, de lehet visszaküldöm inkább.. mindenesetre akinek van egy jó beállítása TV-zésre az ne tartsa magában....próbáltam a tökéletes kép beállításait, de nekem valahogy ez jobban fekszik, de még mindig nem az igaz..tehát várom a tippeket, véleményeket
-
Tome08
tag
válasz
Geza74
üzenetére
Köszi szépen, de azért kiváncsi lennék COAX-on, hány Hz-en működik a TV.
Hiszen csomó reklám arról szól, hogy élvezhetőbb akár a Forma1 vagy a Focimeccs.
A TV az adatai alapján tényleg nagyot durrant, de TV nézéshez ezek szerint semmivel se tud többet, mint a 10 éves LG LM660S TV-m. -
Tome08
tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy 55 C835-el.
Nekem az nem tiszta, hogy Digi előfizetőként ugye a COAX-ot kötök a TV-re. Ilyenkor milyen Hz számon dolgozik a TV? Jellemzően HD sportműsort néznék rajta, ezért is lenne fontos a 100Hz teljesítmény, játszani nem szoktam, így a 144Hz Game mód, nem releváns számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Napelem
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest