Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rr100
csendes tag
Hát nagyon kevés időm volt, és most megint el kell mennem itthonról, de az első tapasztalatok egy Pana ST60 plazma után:
-korábban inkább oled TV-ket nézegettem, de a képe rendben van szerencsére. Netflix DV pl Our planet szinte már túlzás. A nappaliba került, ablakkal szembe így már elhiszem hogy ismerősök miért mondták, hogy ha oledet választok mindíg be kell majd sötétítenem. Amitől féltem: a fekete szín az rendben. Az egész a plazma után valahogy olyan steril (a képe valahogy valószerűtlenül éles)
-hang: hát az szerintem gyenge, mindenképp kell valami majd pl soundbar ha nem találok jó beállítást a menüben, de tartok tőle, hogy ez egyszerűen kevés úgyhogy ebben majd tanácsot kérnék.Minden más remek: gyors, gyorsan vált csatornát (ettől is féltem picit), összegezve, a hangzást leszámítva olyan, vagy jobb mint vártam. Majd még írok, ha lesz több időm nyomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest