- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rr100
csendes tag
Hát nagyon kevés időm volt, és most megint el kell mennem itthonról, de az első tapasztalatok egy Pana ST60 plazma után:
-korábban inkább oled TV-ket nézegettem, de a képe rendben van szerencsére. Netflix DV pl Our planet szinte már túlzás. A nappaliba került, ablakkal szembe így már elhiszem hogy ismerősök miért mondták, hogy ha oledet választok mindíg be kell majd sötétítenem. Amitől féltem: a fekete szín az rendben. Az egész a plazma után valahogy olyan steril (a képe valahogy valószerűtlenül éles)
-hang: hát az szerintem gyenge, mindenképp kell valami majd pl soundbar ha nem találok jó beállítást a menüben, de tartok tőle, hogy ez egyszerűen kevés úgyhogy ebben majd tanácsot kérnék.Minden más remek: gyors, gyorsan vált csatornát (ettől is féltem picit), összegezve, a hangzást leszámítva olyan, vagy jobb mint vártam. Majd még írok, ha lesz több időm nyomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest