- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként, az én TV-men (C725) is a DV az, ahol igazán kijönnek a szinek. A HDR10 és HDR10+ gyakorlatilag fakó, szintelen, a DV-hez képest olyan, mintha szürke lepel lenne a kép elé húzva.
Nem tudom, hogy ez komolyabb TV-ken is ennyire átjön e, de én gyakorlatilag szinte csak DV-ben vagyok hajlandó nézni a filmeket, sorozatokat.
Tegnap pont néztem a King Kong vs Godzilla c. látványfilmet. A Hong Kongi jelenet gyakorlatileg hűen reprezentálja a TV tudását. Azok a fények ... ehh.
Ugyanez HDR-ben sajnos semmi különlegeset nem mutat. Kerülöm is a HDR kódolású anyagokat. -
törölt tag
-
sysrq
őstag
Kíváncsi lennék a DV tartalmakat ki miről játssza le? Már csak én vagyok ilyen maradi hogy nem előfizetéssel tolom hanem "boltból" szerzem be? Az UFO971 tartalmak fekszenek legjobban a TV-nek, hirtelen értelmet nyer hogy miért ilyen drága.
Amit eddig kijött hogy a telepített KODI Nas-ról nem tudja hálózaton akadás nélkül lejátszani a DV filmeket, USB HDD-ről tökéletesen megy neki. Már cat6 kábel van mindenhol (sajnos csati nem volt itthon) és a switch is TP-Link-re lett cserélve. HDR10-ig nincs gond.
Még nem olvasgattam nagyon vissza de 83-as tv eddig csak nekünk van meg a Vhiktornál tesztelésen, vagy csak nem szeret ide írni.
Termékverzió: V8-T615T03-LF1V462.000346 -
sysrq
őstag
Az éles kép miatt ne aggódj, én a negyedik nap már kezdem megszokni, egy hónap és ez lesz a természetes. A mélység érzékeltetésében segít sokat, majdnem 3d szerű élményhez hasonlít, csak nem kifele hanem befelé érződik a tér (mélység). Nagy előnye hogy a 720-as sorozatokat is tűélesen lehet nézni KODI-n. A 4K DolbyVision meg hát karmol. Nekem szerencsére a TV mögött van az ablak, tükröződés az nulla. A hanggal minőségre nincs baj csak ha a 7.1-röl a TV hangszórókra kapcsolva egy ponttá ugrik össze, nincs semmi tere, konkrétan a kijelző mértani közepéről szól. Gyári beállításon van jelenleg, remélem érkezik hamar Vhiktor tesztje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest