- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickjames
tag
Sziasztok!
A megjelenés után pár nappal feltettem a V462-t, de nem csináltam meg a reset shop, reset all-t.Működött rendesen a TV, de ma "biztos ami biztos" alapon megcsináltam. Beállítottam mindent, megkerestettem a csatornákat, de valami nagyon nincs rendben a TV-vel. Ha kábelcsatornát akarok nézni, az nem indul el, majd pár másodperc múlva újraindul a TV, de a forgó google "logónál" nem jut tovább. Ha kihúzom, akkor elindul rendesen, de TV-t nem lehet nézni, mert mindig kifagy. A kezdőképernyő is rendetlenkedik, azt írja, hogy lépjek be a Google fiókba, de hiába nyomok a Google TV beállítása gombra, nem történik semmi. A menü/ Fiókok és bejelentkezés menüben látszik, hogy be vagyok jelentkezve a google fiókba. Volt már valakinek hasonló problémája? Mit lehet vajon ezzel kezdeni? Kiegészítésként talán még fontos lehet, hogy a Reset Shop / Reset All-t követő beállítás után egyszer "kifagyott", és indulás után piros háttérem a P-MODE felirat jelent meg, és csak a kihúzás segített rajta. Kezdjem előröl az egészet? Esetleg rakjak fel egy img firmwaret? Ha van más megoldás, ezt kihagynám, nem szeretnék újratelepíteni minden alkalmazást. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest