- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
magedla
tag
Sziasztok!
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni, ez az első lapos TV-m. Én is beléptem a klubba egy 55C728-assal, 3 napja jött meg, most lett időm tesztelni. Teszthez ezt a videót találtam itt a fórumon, Vhiktor fórumtárs jóvoltából (köszönet érte
). Még a végleges beállítást kell este megcsinálnom a másik útmutató alapján. Nem tudom, van-e egyéb teendő a beüzemelés után.
Teszt közben szürke árnyalatoknál látok két négyzetet (középen és bal fent a sarokban) és egy furcsa foltot középen a négyzet helyén egy másik szürke árnyalatnál.
Illetve találtam szerintem két halott pixelt (fekete pötty, fehéren, pirosan, sárgán, zöldön látszik, egyik kisebb (1 pixel talán), a másik nagyobb és középen van).
A képek nem adják vissza, pedig nem krumplival fotóztam, lehet, hogy éjszaka kell ezt csinálni, hogy a fények ne zavarjanak be.Nagyobb pixelhiba (?) a képernyő közepén
Kis négyzet a TV közepén fent, csak az egyik szürke árnyalatnál látszik
Egy sötétebb szürke árnyalatnál, ugyanott ahol a négyzet egy ilyen fura koordináta rendszer forma
Két pici sérülés (?) a szálcsiszolt alu kereten fent:
A kérdésem az lenne, hogy Ti visszaküldenétek-e 14 napon belül elállással vagy ezek teljesen elfogadhatóak és hibahatáron belül marad?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest