Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imike_80

aktív tag

Sziasztok,

Most már eléggé idegesít a dolog, ezért gondoltam jelentkezem.
    55C728 - V414 - a legújabb Google TV-s firmware.
    HDMI1-en ARC Soundbar van csatlakoztatva. Random jelleggel elmegy a hang, kiírja, hogy "ARC device not connected". 5-10 másodperc múlva kiírja, hogy "ARC device connected" és visszajön a hang. Kb. 1 vagy fél percenként dobálja el a hangot ilyen módon. Próbáltam valamihez kötni, de eddig nem sikerült rájönnöm miért csinálja, vagy mitől ne csinálná. Próbáltam, hogy Home kezdőképernyőre rakom és úgy kapcsolom ki, vagy TV üzemmódban, visszatér a probléma.
    Ilyenkor a megoldás a teljes restart. Van, hogy pár napig nem csinálja, de tegnap este restartoltam és most megint eldobta a kapcsolatot.
    A beállításokban az ARC be van kapcsolva természetesen. Illetve az is, hogy kezelje CEC módon, szóval ki/be kapcsolja, hangosítsa a TV távirányítóval.
    Próbáltam ilyenkor ki-be kapcsolni az Inputnál az ARC-ot, eARC-ot, egyik sem 'hozza vissza' a hangot.
    Van valami ötletetek, mitől lehetne megszüntetni a problémát? Esetleg workaround is jó lenne, csak ne kelljen minden nap restartolni a készüléket.
    Másik TV-n tökéletesen működött a Soundbar hónapokig, szóval hogy azzal baj lenne, kizárnám. HDMI kábelt is cseréltem. Sőt, átraktam másik HDMI portba, azt hiszem a 3-as még, ami ARC-os, ott is csinálta ugyanezt. Tanácstalan vagyok.,

Új hozzászólás Aktív témák