- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Tényleg nem vagyok guru, de az elnevezés, azaz képfrissítés alapján csak arra tudok gondolni, hogy a 120Hz gyorsabb mint a 60. Az összehasonlítás ugyan úgy ,,készült", szóval Netflixen ugyan az a film a saját TV-men jóval folytonasabb, de amúgy igen, valami képjavítás gyors jeleneteknél: normál módba van állítva.
Soul:
x9006 ha jól látom QLED technológia. Az nekem is bejönneszóval nem a márkában bizonytalaodtam el hanem a pillanat hevében (a jelzett akció időtartama miatt) választott típusban.
redati:
Köv héten elvileg megkapom a TV-t. Tesztelem majd, de ha minőségi / élvezeti romlásnak élem meg, akkor visszaküldöm, viszont ez esetben ráfizetéssel valószínűleg samsung QE65Q65RA cserélem, ami ugyan kisebb (lemértem 4.5m a távolság), de láttam élőben és igen meggyőző volt, igaz ha jól tudom a samuk nem tudják a DV-t.subset:
Na ez jó hír. Ezek szerint neked EP660-od van? Elégedett vagy vele? Olvastam, hogy a gyártó által SMART HDR-nek nevezett, azaz SD tartalmak javítása a valóságban abszolút nem tapasztalható, szerinted?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest