- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Igen, 75EP660-om van.
Meg vagyok elégedve, ár/értékben nincs párja.
A SMARTHDR -től effektív képminőség javulást ne várj, a fényerővel/kontraszttal játszik, nappali fényviszonyokhoz tökéletes, este/sötétben kisüti az ember szemét...
Az SD tartalom nem tud szépen kinézni 4K kijelzőn főleg ekkora méretben, bármilyen képjavító hókusz-pókusz jó drágán sem tud mit tenni...
Feltettem egy frissebb firmware-t (itt volt róla szó), talán mintha 1 hajszállal javult volna az SD megjelenítés.
Nem vagyok egy nagy tv-s elvagyok az SD adások nélkül is.
A HD adások tökéletesek. -
Elektrosokk
veterán
120Hz gyorsabb mint a 60 szebb mozgásmegjelenítést tud egy 120-as tv, de azért ez függ a gyártótól is, a Samsung készülékeknek a mozgásmegjelenítése sokaknak nem tetszik. Illetve játékoknál előny még.
igen qled, pont tegnap néztük rajta az [IN THE SHADOW OF THE MOON] -t , fantasztikus volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest