Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
naja! valami hasonlót hallottam én is, a színek tartósságának és élénkségének biztosan nem tesz jót. Ennek ellenére van akinek bejön és semmi gondja nincs vele. Találkoztam már én olyannal, akinek nagyon nehéz volt krémet találnia a tetoválásra. Allergiás reakciót váltott ki szinte minden elterjedtebb krém. Végül maradt a természetes alapú krém.
Én maradok továbbra is a bepanthen-nél és a fougera krémnél....
-Efthymia- - a seb szépen lassan leszárad és lepotyog. Piszkálni nem szabad...
-
Picco
addikt
IV.ker Bp., Gábor László Út 2
-
net84
őstag
válasz
-Efthymia- #2194 üzenetére
Értem! Első körben szerintem hagyd a Bepanthent és keress valami alternatív. Picco kolléga által javasolt Alsol is jó erre a célra. Illetve van aki a körömvirág krémre esküszik. Van egy természetes anyagokból készült pumpás készítmény is, aminek ugyanaz a szerepe, mint a Bepanthennek. Esetleg gyógyfüves/természetgyógyászos boltokban is körbeérdeklődhetsz.
Ha pedig legyógyult a tetoválásod, javasolnám, hogy keress fel egy allergológust és vizsgáltasd ki magad. feltéve, ha a Bepanthen a bőr nem tetovált részén is hasonló tüneteket okoz.
Az viszont még lehet, ha csak a bőr azon része pirosodott, ahol a tetoválás van, hogy csak érzékeny a bőröd és így reagál. Néha nálam is vörösödik a bőr, olyankor lamosás és újrakrémezés között pihentetem és levegőztetem a bőrt... -
-Efthymia-
újonc
Köszönöm a gyors válaszokat.
Színes tetoválás, nincs benne vörös.
Kb a tetoválás elkészülése utáni 3. napon sebesedett ki. Sima Bepanthen, nem plus, mindig rendesen le lett tisztítva és fertőtlenítve, valamint vékony rétegben lett rákenve a krém. Észrevettem, hogy minden alkalommal, mikor bekentem Bepanthennel piros lett a környezete, és viszketett is, de nem gondoltam, hogy a krém okozza. Mióta nem kenem vele, nem sebesedett tovább, a meglévő sebek pedig elkezdtek gyógyulni/száradni.
Nem tudom mit tehetnék még... -
net84
őstag
válasz
-Efthymia- #2191 üzenetére
Normál Bepanthen vagy Bepanthen Plus?
Ez utóbbi lanolint tartalmaz, amire sokan allergiások. Egyébként ilyen reakció még akkor is felléphet, ha túl sok rajt a krém, illetve az újrakenéskor nem lett megfelelően letisztítva és megmosva a bőrfelület. A tetoválás elkészülte után mennyi idővel jelentkezett a sebesedés? -
Picco
addikt
válasz
-Efthymia- #2191 üzenetére
hali
en meg nem hallottam, de ez ugye nem jelent semmit
fekete vagy szines tetovalasrol van szo? ha szines akkor van benne voros?a helyedben en kennek az alraromra egy pottyot es ha ott is jelentkezik a problema, akkor van baj.
bepanthen helyet hasznalhatsz alsol-t is, jah es a tetovalast clarasept fertotlenito szappannal moshatod, vagy en a neogranormon torlokendovel toroltem kremezes elott/utan.
-
-Efthymia-
újonc
Sziasztok!
Friss tetoválásom Bepanthennel kentem (ezt ajánlotta, aki csinálta), de allergiás tüneteket (bőrpír, sebesedés) produkáltam tőle. Mióta abbahagytam a használatát, a tünetek csökkentek.
Hallottatok már arról, hogy valaki allergiás lett volna a Bepanthenre?
Előre is köszi a választ! -
Picco
addikt
no, most itt tart a hatam, bar meg gyogyulgat
-
Anulu79
addikt
Mindenki tesz fel képet a szebb mintáiról?
-
Picco
addikt
kivancsian varjuk
amugy invictus tattoo-t ajanlom mindenkinek.
Gyuszi keszitette a fekete mintat a hatamon, Csicsi fogja a szineseketa leanyzo a mostani cannonball-on 3. lett, nagyon ugyes es teljesen elfogadhato arakon dolgoznak, szerintem.
5k/ora. 5 orat vett igenybe a fekete mintam befejezve
nemsokara en is lovok fel rola kepet. -
net84
őstag
nem pörög, meg lusta is mindenki / vagy csak nem ér rá...
én pl. félkész állapotban vagyok a lábam borításával, de még mindig nem volt arra időm, hogy az eddigieket lefotózzam, illetve a befejezést, vagy legalább a befejezés folytatását megkezdjem. talán majd most a nyuszi alatt...aztán akkor már rakok fel képet is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Suzuki topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpársportok
- Ingatlanos topic!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Elérhető!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest