- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
Tetkót szeretnék a bal lapockámra. remélem a képet látjátok. szerintetek ez milyen? nem gáz benne a csillag mint valami komcsi csillag nem ?
mit kéne csinálni a csillag helyén? vagy valaki ha tud valami hasonl jó jó képet ajánlhatna nekem köszönöm
valami ilyesmi hogy Körben egy tribal alakzat. -
brownus
veterán
lol
--> http://subba.blog.hu/2009/06/17/elaludni_mikozben_tetovalnak a tetoválós csóka se semmi...
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1871 üzenetére
uhh ez nagyon dúrva...:S
-
Hálószövö
csendes tag
válasz
mate0217 #1891 üzenetére
mate: ha nagyon dagadt, akkor nem árt, ha ennyi idő után azért megnézeted a piercing essel, aki bökte, ha csak a szoktatószár zavar, akkor cseréltesd ki kissebbre..normál esetben tényleg 2-3 nap, és ha lement a dagadás, nincs vele több gond, de ha valamit rosszul bökött, akkor lehet komolyabb probléma is..
net: nem értem, miért mondod, h fáj..
alig kicsit lett összeszurkálva a bőröd, és az sem túl vészesen..
majd meglátjuk h a térd alatti satírhoz mit szólsz.
Ave Satan
-
mate0217
aktív tag
Van egy piercingem a nyelvemben azt mondták hogy 2-3 napig nem tudok majd enni úgy hogy a nyelvemben van
Eddig még jó De ez már az 6-ik nap Most még mindig alig tudok enni hogy a nyelvemben van De jobb mint ezelött
Néhány nap múlva jobb lesz ????
-
net84
őstag
kibővültem ismét
a mai napon megkezdődött a jobb lábszár 100%-os fedése projekt és felkerült az eddigi legnagyobb mintám egy Koi egyelőre még csak kontúr, ezt is megéreztem rendesen...ha lekerül róla a csomagolás dobok majd fel fottót...
fájdalom - csont felett enyhén fogalmazva fájt... -
sK0t
tag
Az egész farokra eléggé fájhatott szvsz... :-D
Amúgy a tetoválás mennyi fáj ?
Gerincvonalon mondjuk... -
Timyyy
őstag
válasz
Ezek gusztustalanok
-
pityeszka
őstag
Hali,
tegnap voltam megint és kaptam egy jó adagot.Eszi a feketét a takarás.Már attól félek, hogy valami baja lesz a bőrömnek annyiszor varták már(és még a színezés hátra van).Ha hazaszállítmányozzák a gépet majd dobok képet, hogy milyen lett. -
brownus
veterán
válasz
Tothgera30 #1880 üzenetére
makk?
btw, píísz meg minden, de: ha még azt sem tudod mit és hova akkor miért??
-
I_Am
veterán
válasz
Mellbimbó?
-
-
pityeszka
őstag
válasz
Esetleg még az de, én oda nem rakatnék mert nem tetszik.
szerk: szerdán megyek befejeztetni a karom.Remélem kész lesz teljesen.Majd dobok képeket.
-
-
pityeszka
őstag
válasz
Tothgera30 #1878 üzenetére
Ezt szerintem te döntöd el, hogy hol lukasztod ki magad.Fiuk általában szemöldökbe vagy nyelvbe szoktak rakatni.
-
Szertnék piercinget, de még nem tudom hogy hová, van valakinek ötlete?
-
nrgia
őstag
válasz
Na ezt érdemes végig böngészni...besz@rás....
[link]
-
nrgia
őstag
válasz
Hát ezek nem akartak a szürke pórnép közé tartozni, az egyszer biztos...
-
Motion_Blur
félisten
Vazz, mit találtam..
Szétvarrva -Top 5 külsőleg elváltoztatott ember
szerk: sárkánypecs -ez hab, ugye?
-
MmDorian
őstag
Ez itt valakié, nem ? Talán nem tudom kié...
-
lorcsi
veterán
-
brownus
veterán
és a folytatás: koponyányi
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #1854 üzenetére
hmm, nem is olyan rossz
az előző képeken valahogy máshogy nézett ki... élesebb lett
-
Motion_Blur
félisten
Köszi, köszi
Ha átkenem testápolóval, úgy néz ki mintha most festették volna fel, annyira fekete
Szerintem folyamatosan fakul a tetoválás
-
nrgia
őstag
válasz
Motion_Blur #1854 üzenetére
Alakul, nagyon fasza...
-
Timocicu
senior tag
válasz
Motion_Blur #1851 üzenetére
Ez tényleg nem semmi, nagyon megtévesztő, mintha eleven lenne.
nrgia: Akkor majd 22h után...
-
nrgia
őstag
válasz
Motion_Blur #1851 üzenetére
Na ez tényleg szépen megcsinált varrás....
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Timocicu #1849 üzenetére
Írd be a google-ba, hogy extreme tattoo és láss csodát
mondjuk ez speciel nagyon tetszik
-
nrgia
őstag
Ő is egy gyönyörű darab...
-
brownus
veterán
-
pityeszka
őstag
Ma voltam vissza Pongor S.-hoz,de sajnos nem sokra jutottunk.Nem volt formában,kedve sem volt.1 hónap múlva megyek megint akkor a végére érünk azt mondta.Bízom benne, hogy így lesz!
-
ReJim
őstag
pirszing:
a fül átszúrása nem annyira vészes dolog. főleg, ha nem a porcba megy.
az ajakban az kicsivel kellemetlenebb. de kibírható. (legalábbis nem üvöltött a srác mikor átszúrtam, csak az arcán vettem ki a fájdalmat, de a másodiknál már gyorsabban túlestünk a dolgon.)
fehértato:
fakul. és ha szar a festék, akkor ki is dobja. nekem az első alkalommal a kérésemre uv átlátszóval volt bekeverve: abból nem maradt semmi a bőrömben.
most 3hete van bent a fehér és egészen jól bírja, tetszik is.
(a fogában és az orrában van...)amúgy szerintem az UV reaktív festékek felszívódnak, vagy kidobódnak, mert pár hónaposan az uv pink világított UV alatt, most meg allig
-
Motion_Blur
félisten
-
I_Am
veterán
válasz
Motion_Blur #1830 üzenetére
Lehámlott már?
Szerintem igen.
Akkor mehetsz, meg edzeni is, meg szolizni is, meg napozni is.
-
Motion_Blur
félisten
Mikor mehetek szaunázni? 3 hetes a varrás
-
I_Am
veterán
válasz
Borify Péter #1827 üzenetére
Nekem Gabesz barátom azt mondta, hogy ad1. nevetséges, ad2. nem fog látszani.
-
I_Am
veterán
válasz
Borify Péter #1825 üzenetére
Nekem azért még látni, de korántsem olyan fényes, mint mikor készült a tetko. Akkor iszonyatosan nagyot dobott rajta, de mára már csak közelről észrevehető. Nyáron, mikor lebarnulok egy kicsit látványosabb, de már nem fehér, hanem picit sárgásabb.
-
nrgia
őstag
Kérdés...a fehér szín, fakúl annyira mint a fekete vagy olyan marad mint amikor varrják???
Igazából színezéshez kell ez a szín, és eddig nem volt hozzá szerencsém, ugyanís nem vagyok oda a színes tetkókért...de a mostani megkívánja a felfogásom háttérbe szorítását. -
nrgia
őstag
A mostani tetkót úgy szeretném megcsináltatni, hogy a rövidujjú polóm alól is rendesen kilógjon, kiváncsi leszek a munkaadóm fejére mikor beállítok vele.
A másik karomon is épp csak akkora, hogy kicsit kikúszik a poló alól , meg a nyakamnál, eddig ezért még nem szóltak.
Na de majd most.... -
plus44
veterán
-
net84
őstag
embere válogatja, hogy a fület lövik vagy szúrják...tudok olyanról, aki mindent csak bök, és olyanról is, aki fülbevalót lőni tud, de percing-et bökni képtelen...igaz az is hü**e, aki ilyenhez megy (még nem is piercing-es, egy mezei "fülbevalós"), csajszinak átbökte a köldökét, nehezen gyógyult, majd egy laza mozdulattal kiszakadt, újrabökette, másodszor is sikerült annyira kívülre böknie, hogy jó az sem lett, aztán elment egy szakemberhez, az kivette vele, majd közölte, hogy egy időre el is felejtheti, mert ronda heges lett, bökhető hely nemnagyon volt rajt.
Tattoo: a nagynál a bőrön nem veszek észre semmi eltérést, a kicsin igen, igaz az nem is legjobb, minekután sikerült ott rendesen hazavágnom a bőrt és így is már egyszer át lett ütve, most majd megint átmegyek rajt, ezen már érezhető a "bőrelváltozás" és szinte biztosan ki fog dudorodni, ha megkapja a következő réteget (az, amin többször átmennek, egy idő után érezhetően "vaskosabb", de ez inkább a hegesedések és a bőr felületének elváltozásából következik - itt már van egy szint, amit nem ajánlatos újraütni).
-
nrgia
őstag
Viszont jövő hónapban megyek, és végre befelyeztetem a vállamat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elite: Dangerous
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest