Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
gergo5991
üzenetére
Eloszor is keress egy jo es segitokesz tetovalot!
Meseld el neki a "felelmedet", mond el reszletesen, hogy mire vagy allergias. Ha ugy latja, hogy kerdeses a festek az esetedben, akkor akar probat is lehet csinalni.
A regi festekek (neha egyegy hamisitvany megjelenik most is) femet is tartalmaztak. A mostani minosegi festekek 99%-ban novenyi alapuak. A nejem allergias szinte mindenre, ami viragzik. Emellett fem es lanolin allergiaja is van. Nala kellett kiserletezni. En ketszer valtottam festek markat. Eloszor azert, mert nem volt biztos es stabil az osszetetele (illetve az asszony bore egyes szineket nem viselt el es kidobta). Majd azert, mert a valto markaban megjelent a hamisitvany es kikerult a piacra szennyezett festek. A mostani festekekre eddig senkinek nem volt panasza. 1,5 eve gond nelkul hasznalom (illetve egy masik markaval karoltve, mivel osszeteteleben es minosegeben megegyeznek).
Azt egy jo tetovalo tudja, hogy mit szabad es mit nem az esetedben. Az utokezelesnel sem feltetlenul mindegy, hogy mit hasznalsz. -
nem_tom
őstag
válasz
Tipo16V
üzenetére
Anno úgy hallottam, hogy vannak akik allergiásak arra a tintára amit tetováláshoz használnak. Ezt úgy derítették ki, hogy egy kicsit tű segítségével a bőr alá juttattak. Aztán vártak, hogyan reagál rá a bőr. Persze nem tudom mennyire igaz ez, ezért OFF-ba is teszem hátha baromságot mondok.

-
törölt tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Ez egy WP teleszkóp ?

-
-
gergo5991
őstag
sziasztok, valakinek van tapasztalata abban, hogy hogyan folyik egy tetoválás olyan embereknél, akik nagyon sok dolgokra allergiásak? volt hogy mikroszkópnyi zellertől ( tablettában) vérmérgezést kaptam, és hát nem tudom, hogy a festékek miket tartalmaznak, esetleg lehetséges-e valamilyen tesztet végezni. 18 éves vagyok, 16 éves korom óta (Mióta nyelv piercingem lett ) tervezem a tetováltatást de hát elborzongat ez az allergia dolog. Sok rémtörténetet halottam, olyanokról akik allergiás tüneteket tapasztaltak a tetoválás helyén, pld kikellet vágni az egész bőrt.
-
Tipo16V
aktív tag
Hello, elkészült nekem is 3 hete az első tetoválásom alkarra, már legyógyult.
délelőtt 10kor kezték el, volt benne pár szünet, amikor már nagyon elvoltam zsibbadva, vagy szomjas voltam, de 5re be is fejeztük. Minden elő és utókészület benne van ebben.
Ez közvetlen utána készült
-
Nesti
tag
Helló, mindenkinek valaki tudna ajánlani Budapesten tetoválót? a napokban szeretném csináltatni az első tetoválásom..nem szalonra gondolok!

-
mijos
senior tag
Sziasztok. Rendelkezem már egy tetoválással de bővíteni szeretném a listát, egyelőre 3 tetoválás van tervben amit a következő hónapokban meg szeretnék valósítani. Az egyikhez profira van szükségem, egy portréról lenne szó. 2 arcot szeretnék az oldalamra. Ehhez tudnátok ajánlani budapesten tetoválót, aki a portré területén profi ?
-
beci
őstag
Na,ez került a felkar belső felére,a farkasos másik oldalára.

Még gyógyuló félben van.
-
beci
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
A művész Zalaegerszegen a Qrucz tattoo.

Volt bent 2 cigiszünet.
Hát igen,a végén a fehér az brutális tud lenni.
Az előző oldalon lévő hátas tetkóm is Ő csinálta. -
LamerGyuri
senior tag
Ez igen! Szép munka. Jó művészt választottál. Megérdemel annyit, hogy megemlítsd a nevét.
5,5 óra derék. Igazából nekem is csak az egyhelyben, viszonylag mozdulatlan seggelés volt fárasztó, 2 óra 45 perc. Csak a végén kerekedtek ki a szemeim, amikor elkezdett fehérrel visszavarni. Az volt ám az aúúú
-
beci
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Nekem sem volt kellemes a 3-adik óra után,de tűrtem vigyorogva.

Neám már,hogy nem!
-
nem_tom
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Még egy kérdés. Vékony alkatú srác vagyok, viszont tervezem folytatni a jövőben az edzést. Szóval lehet számítani némi vastagodásra. Tehát ha lenne egy ilyen vagy hasonló tetoválásom és később vastagodnék/izmosodnék egy kicsit az mennyire deformálná el a művet?
(#2770) beci: Szép darab!

-
net84
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Terdhajlatot volt szerencsem vegigvisitani. Na az faj, foleg ugy hogy foltokba hajszalvekony csak a borom...

-
net84
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Az egy jo hely. Nem mindenki birja "hiszti" nelkul.
Tavaszig biztosan maradok es tetovalok, ahogy idom engedi. Hogy utana mi lesz, az majd meg kiderul...nem_tom - nincs mit.
-
net84
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Ha valaki jól bírja, vagy hozzászokott, akkor 4-5 órát le lehet tolni egyhuzamba...
Erre fele nézegethetsz: http://tattoomania.hu/ http://www.tattooart.hu/
Az mTSZ-nek tudomasom szerint van facebook oldala is. A Tattoomania-nak biztos, hogy van. Onnan már lehet továbbmenni stúdiók vagy tetoválók honlapjai fele.(#2761) korcsillio - (Szombathely) - de egyéb okok miatt jelenleg nem ebből élek
de kb. 1 hónapja elkészült a saját "műhelyem", így amikor végzek a főállással vagy nincs éppen munka, akkor tetoválok és/vagy rajzolok. (hétvégén szinte mindig) -
nem_tom
őstag
Magas a fájdalomküszöböm... plusz ha azzal tudok spórolni, akkor inkább egy az egyben elviselem a kínokat.

Hol nézzem a munkáikat? Egyetlen tetoválót sem ismerek. Vagyis egyet igen, ő jól is csinálja... csak nem legálisan és papírja sincs róla. Már ha egyáltalán még csinálja.
Azért hogy beindítottam már a topicot egy hónap kóma után.

-
net84
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Nem fogunk ezen összeveszni (remélem).
Alsó hangon írtam a 20k-t. Elismerem, hogy nagy általánosságban ennél jóval drágább.
Főleg Bp. és vonzáskörzetében, illetve a nagy szalonokban. Számoltam egy minimum időt, figyelembe vettem, hogy egy "egyszerűbb" minta. Ehhez kalkuláltam egy (minimum) árat. Nem vagyok én egy Sárközi Zsolt, Boris vagy "Bloodline" Zoli. Na tőlük levadásznák még én is egy-egy tetoválást (árat nem nézve)
Nem kell küldenem semmit sehova, ismerem...belülről is.
A technika meghatározza az időt. Egy realisztikus, árnyalással szépített minta tovább tart, mint ugyanaz telibe kitöltve. Ott nincs kérdés: meghúzod a kontúrt, majd a vonalakon belül satírozod.
Én számolok a minta bonyolultságával és méretével. Nem kérem el ugyanazt az összeget egy nonfi/tribal mintáért, mint egy "realisztikus", szépen megárnyalt tetoválásért. Hiába ugyanannyi időt fordítok rá.(#2757) nem_tom - időben nem biztos, hogy kevesebb. Az a tapasztalatom, hogy minél vékonyabb valaki (itt értem azt, hogy a csonton minél kevesebb a felesleg), annál "hisztisebb"
.
Nézegesd a tetoválók munkáit, a számodra megfelelőt így a legegyszerűbb kiválasztani. -
korcsillio
addikt
Mosonmagyaróvár környékén nem tudtok jó tetoválót(aki nem aranyárban dolgozik
)? -
net84
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Szigoruan technikailag nezve, ez egy egyszeru, skicc, stencil, kontur, majd tolt tetovalas.
Nem tudom, hogy milyen a pokod kidolgozasa, de ott azert osszetettebb a munkafolyamat.
mint egy arnyalas mentes nonfinal.
Mit ertesz normalis, okleveles tetovalon? MTSZ tag vagy valami papir log a falan (elobbi kemenyebb dio, utobbit egy idoben kulonbozo arakon, tanfolyam fejeben osztogattak).
A szalon elengedhetetlen, de ott sem mindegy, hogy milyenek a korulmenyek es milyen a tetovalo.
De az arra visszaterve: mindenki annyit ker el, amennyire megbecsuli a munkajat es amennyit a "piac" megenged. Ezert is erosen egyen fuggo.Nekem lassan csak egy tetovalasom lesz (labszar terdtol bokaig kitoltve). De ha kulon kezelem mind, akkor 6-nal jarok, meg ketto es az osszekoto hatter 2/3-a pedig hatra van. Arat nem mondanek... Legyen annyi eleg, ha lesz idom, akkor befejezem
. Kulonallo szalonom nincs, de a megfelelo hely, butorzat, berendezesek es sterilitas megvan.nem_tom - ket alkalom akkor jobb, ha nem birod vegig, akkor szakaszosan meg lehet csinalni ugy, hogy feluton se tunjon befejezetlennek. Ha kivalasztottad a szamodra megfelelo tetovalot, akkor ugyis egyezteti ezt is veled. A fajdalom turo kuszobod fogja leginkabb eldonteni.
. -
nem_tom
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Szép darab.

-
net84
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Also hangon 20k.
De az ar altalaban attol is fugg, hogy kivel csinaltatod es hany alkalom. Egybe is megoldhato, de en kettobe javasolnam...
60k kicsit sok erte. Sem felulet, sem ido nem indokolja. Persze tudok olyan tetovalot, ,akinel ekorul allna meg ez is. Ha egyaltalan elvallalna ilyet (nem ilyeb mintak miatt keresik). De ott mar a nevet es a multat kell megfizetni... -
nem_tom
őstag
Üdv! Rázzuk fel kicsit a topicot.

Egy ilyen tetkó körülbelül mennyibe fáj? Tegnap láttam ezt A 13-as szám című filmben Jim Carrey-n és azonnal beleszerettem. (mármint a tetkóbe és nem a színészbe
) Persze még lesz időm rá aludni jó párat mivel biztosan több mint 15-20 ezer pénz egy ilyen, oszt most nem bővelkedek ennyi feleslegben.
(azt a külön tetkót a felkaron ne nézzétek)
-
beci
őstag
Holnap én is megyek folytatni.

-
Anulu79
addikt
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Friss?
-
LamerGyuri
senior tag
Üdv mindenkinek! Nem is tudtam, hogy a kockaoldalon ilyen is van
Akkor beállok a sorba én is
-
beci
őstag
Nekem most ez került fel.:

-
Eastman
addikt

-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Még nagyon új vagyok ebben a topicban, de ősz közepén-végén mindenképp szeretnék 1 vagy legalább 2 tetoválást, de először is megkérdezem az elsőt, mivel most haverom kint van Angliába, és a barátságunk tiszteletére szeretnék a karom alatti testrészre egy barátságról szóló rövid idézetet varratni ami japán kandzsira van átfordítva. Szóval az lenne a kérdés, hogy az szerintetek nem túl csajos ? Szóval pasik is szoktak oda varratni ? Melyik tetováló szalonban lenne érdemes megcsináltatni ? Előre is köszi
-
Anulu79
addikt
Valaki tetováltatott már zsírcsomóra?
-
N.E.R.O.
tag
Van itt valaki aki esetleg tervezni szokott tetoválást? Vagy ismer ilyesmi művészi hajlamú egyént?
Lenne egyedi tervem, de én a rajzoláshoz teljesen béna vagyok... -
Anulu79
addikt
Tetoválók vannak itt? Vagy nem tudja valaki, hogy egy kezdőnek milyen gépet érdemes venni?
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Kicsit kihalt a topic, de hátha tudtok segíteni.
Az érdekelne, hogy egy mellkas tetkó, Never give up! szövegalapon mennyibe kerülhet körülbelül?
Illetve gondolom ha bemegyek és elmondom mit akarok, akkor csinálnak tervet, vagy én magam készítsek?Köszi a segítséget!

-
Racze
tag
-
Cyberpunk
félisten
Én egy ilyen jellegű tattoo-t szeretnék [link] persze nem ezt, csak az ábrázolás legyen ilyen stílusú.

-
Thome
veterán
No, ma bementem Westendbe, mert ócsóé' volt a piercingelés és rakattam egy snakebite-ot, mondjuk most egy talpas gömböt raktak be, majd jön bele egy karika.

De a tetoválások továbbra sem nyerőek számomra.
-
Racze
tag
Szia!
Ahogy én tudom, az még fakulni/világosodni fog, olyan 1 hét után már látszódni fog a végleges színe, vagy kettő, attól függ kinek milyen gyorsan gyógyul a tetkója. Legelőször mondjuk engem kicsit megrázott, amikor sokkal fakóbb lett a tényleges színem, mint a friss vöröses-barna (ami meg nagyon adta), de hát így van ez. Egy szó, mint száz a 2 napos még nagyon friss, azért olyan sötét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BMW topik
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Apple Homepod Mini
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de kb. 1 hónapja elkészült a saját "műhelyem", így amikor végzek a főállással vagy nincs éppen munka, akkor tetoválok és/vagy rajzolok. (hétvégén szinte mindig)
Főleg Bp. és vonzáskörzetében, illetve a nagy szalonokban. Számoltam egy minimum időt, figyelembe vettem, hogy egy "egyszerűbb" minta. Ehhez kalkuláltam egy (minimum) árat. Nem vagyok én egy Sárközi Zsolt, Boris vagy "Bloodline" Zoli. Na tőlük levadásznák még én is egy-egy tetoválást (árat nem nézve) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)