Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
De van tobb betutipus is ami nekem tetszik holnapra keszitek 1-2 peldat.
Szivecskekrol meg minden dologrol lemondtam csak monogram lesz.Esetleg ha van valami tipped a dafont.com-rol nyomassad ide nekem.Mod: Basszus. Szombaton voltam nadudvaron es elfelejtettem benezni hozzad. Motorral voltam.
OFF END -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
akkor jöhet a monogram, vagy a szív, teljes mértékben igazad van

szasz bro

te, nincs értelmesebb betűtípus? a B-t hirtelen 18-nak néztem

esetleg egy 3D-s szív és bele a monogramokat Beával? -
Daniel Alves
őstag
Mondjuk ha most magamra varratnek egy monogrammot es ha veletlenul ugy alakulna hogy megsem o az igazi amit ketlek...akkor is boldogsaggal toltene el mert ennyira fantasztikus no a parom es annyi jot kaptam tole es tanultam hogy abszolut nem zavarna ha eletem vegeig kiserne a jelenlete a testemen.
szegycsontra tetovalt mar valaki?Vagyis van azon a teruleten valakinek tetko?

Ez lenne a beutipus.http://www.dafont.com/font.php?file=triangleetcircle_shadow&page=1&nb_ppp_old=10&text=SB.21&nb_ppp=10&psize=l&classt=alpha
SB monogramm nem a Sound Blaster
21datum es szerencsszam egyben... esetleg valami velemeny? -
I_Am
veterán
-
qdak
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
és ha a horoszkóp otokat tennétek fel ? sztem az is király
-
Daniel Alves
őstag
Mondjuk van benne valami
7éve vagyunk együtt és idén eljegyzés! Mondjuk akkor maradok inkább valami szívnél vagy kulcsnál! 
-
vwpolopg
őstag
Ha véget ér a kapcsolat, sz*r lesz lézeresen eltüntetni, vagy átüttetni a tetkót... semmi nem tart örökké, de a tetoválás igen.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hát...a sajátodat, vagy az övét?

Mert utóbbit csak akkor, ha nagyon biztosak vagytok a kapcsolatban. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
lejart a mod ido...Esetleg mi a velemenyetek ha csak a monogrammot tetovaltatnam fel?
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok. Velemenyeket szeretnek kerni. Parommal kozos tetovalast tervezunk de meg egyenlore csak nezegetjuk a netet valami motivum illetve rajz utan. Nekem 2. tetko lenne paromnak az elso. A sziv motivum olyan snasznak szamit esetleg valami kulcs? HA tudtuk jo variaciot ne tartsatok magatokban.
Koszi a segitseget.

-
I_Am
veterán
Én amikor már áztattam, akkor finoman tenyérrel lesimogattam róla a hámlott réteget, mint mikor az ember nyáron leég, és a vizben letakaritja a bőrdarabkákat magáról. Csak annyira figyeltem mindig, hogy nem törülgettem utána, hanem hagytam megszáradni magától azt a területet, nehogy a törölközővel a friss bőrréteget megsértsem.

-
qdak
addikt
hello, ha már jön le a seb a tattoo rol akkro is kenjem még?

-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
-
vwpolopg
őstag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Nekem most varrták újra a csillagokat, kis javítás, +, hogy erősebb színe legyen. Viszont nem lehet kibírni fólia alatt ilyen melegben... A többit majd októberben csináltatom.
-
Carpio
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vidéken normális szalont?! (Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Szolnok környéke)
Ez lenne az első tetoválásom (és valószínűleg utolsó is), ezért szeretném nagyon korrektre megcsináltatni. Ha tudtok valamilyen linket, ahol utána lehet olvasni, hogy mire kell figyeljek, azt megköszönném. (Konkrétan az allergiás reakcióktól tartok)
Előre is köszönök minden hasznos tanácsot, infót!

Carpio
-
Anulu79
addikt
Itt a nyár és senki nem akar a tű alá menni?

-
Anulu79
addikt
Az én tapasztalatom meg épp az ellenkezője.
Mármint, hogy nem kell vastagon kenni bepantennel. Csak az első 2-3 nap maximum. Utána bőven elég annyi, hogy ne legyen száraz. Nálam ez a bevált recept. A testápolót meg szerintem úgyis látni fogod, hogy meddig kell kenni vele. -
vwpolopg
őstag
A mai nap eredménye és egy régi álom megvalósulása.
A csillagok egyvonalban vannak, én állok bénán, ezért csalóka a kép

-
sK0t
tag
Üdv.
Keresni akartam tetoválásokat, de nem találtam sehol.
Úgy képzeltem el, hogy 3 db csillag a csípőn.
Körülbelül így : [link] de nem felfele, hanem lefele görbülne a vonaluk. És valami [link] ilyen egyszerű csillagokra gondoltam, vagy teljesen fekete, még nem tudom. Nem találok sehol ilyen képet, ahol férfin van. Tudtok segíteni ? -
Picco
addikt
haat, en sem repesnek eppenseggel az oromtol ha meglatnam valakin echte ugyanazt a mintat, mint ami nekem is van a hatamon.....szerintem ez emberenkent valtozik hogyan elne meg ezt

de h ezert ne mutassam meg senkinek, mert lemasolhatja, az is durva

majd varratok meg egy copyright jelet. -
I_Am
veterán
válasz
Anulu79
üzenetére
Most őszintén, hol érdekel ha valaki lemásolja és jól érzi magát utána a bőrében? Én magam tudom, hogy az én mintáim egyediek, mert szintén sajátok. De attól nem, hogy rosszabbul, de jobban érezném magam ha máson is véletlenül meglátnám.
Ez olyan, hogy Beethowen miért osztotta meg a szinfóniáit a nagyközönséggel, miért nem félt, hogy lenyúlják?

-
Picco
addikt
koszonom mindenkinek

ha legyogyul valsz dobok fel egy masik kepet, mert ezen eleg furan nez meg ki az also
-
Anulu79
addikt
Nem féltek, hogy valaki lemásolja a mintátokat a kép alapján?
Én ezért nem teszek fel képeket a mintáimról. Mert azok külön nekem készültek, ezáltal csak akkor lesz még valakinek ilyen, hogy ha átmásolja. 
-
Boci_83
őstag
Közben enyém is meggyógyult!

-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
UP!
senki nem ment mostanaban tu ala?
Csutortokon kesz lesz a hatam, csak ne legyen rohadt meleg....olyankor nem szeretem a foliat... -
Boci_83
őstag
-
dudika10
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Nekem egy szolid 5mm-es kis feketével pl nincs semmi bajom.
Akinek 1centis vagy valami extra nagy van a fülében vagy valami csili-vili vacak, az már gusztustalan, de hát nem nekem kell viselnem, tőlem aztán azt rak a fülébe amit akar.
Ettől függetlenül én nem tervezem, hogy lesz valaha is a fülemben ilyen.
Egy haverom kezdte el tágítani a fülét, és mivel a környezetünkben senki nem csinált még előtte ilyet ezért senki nem tudott választ adni neki, így hát gondoltam megkérdezem.
-
dudika10
veterán
Üdv!
Szerintetek a szilikon fültágító alatt begyógyul a sebes bőr, vagy ki kellene venni, megvárni míg begyógyul és újra kezdeni a tágítást?
Előre is köszönöm a választ!
Dudika -
Picco
addikt
válasz
Klemens
üzenetére
parancsolj:

marhajo az avatarod
-
Klemens
őstag
Manapság mennyiért csinálnak szemöldökbe piercinget?
Nem kell semmi csicsa, egy sima egyszerű van tervben... -
Picco
addikt
szerintem nagyon szep lett, gyorsan es szepen dolgozott. 4 orat voltam, de szellosen, tehat cigiszunetekkel, felrajzolassal, nyomtatassal, mindennel egyutt

-
Arni90
tag
ha már választanom kellene akkor inkább a piercingre szavaznék
lehet az nem fáj annyira sokáig mint egy tetkó -
Picco
addikt
jovohet csutortokon megyek majd a tu ala ismet, mar varom

-
Anulu79
addikt
-
Face8814
őstag
Függ a fájdalomtűrő képességtől is, de ahogy I_Am mondta, nagyban befolyásolja hogy milyen testfelületet dolgoznak meg éppen, és hányszor mentek eddig át rajta.
Lehet már említettem korábban, hogy mikor a szegycsontomat "karcolták", akkor könnycsepp közeli állapotban voltam, viszont pl váll - és ami meglepő - mellbimbó körül egyáltalán nem fájt.
Haver a szegycsont varrása alatt majd elaludt, viszont a vállánál meg kapaszkodott rendesen a székbe!
Nagyon függ az egyéntől is!
-
Anulu79
addikt
Szerintem nem "fáj". S Tv-ben is azon szoktam kacagni valamelyik INK-es műsorban amikor tetoválnak valakit és mutatják az arcát, hogy mennyire fáj.
Jó van 2 ami nekem is fájt elég rendesen a lábamon. Igaz az szerintem a tetováló bénasága miatt volt. 
Jah és igen van tetoválásom. Igaz nem annyira sok. Még csak 8.

-
Anulu79
addikt
Ne mondjátok már, hogy fáj a tetoválás.

-
I_Am
veterán
Nekem a sárkányom már 4 éve fent volt a bal vádlimon, mikor belülre felkerült a tigris. Rá 3 hétre a sárkány köré a tűz kontúrja és füst árnyéka került, feketével és pirossal. Na és ezután jön a dolog pikantériája, hogy amint lehámlott mentem a folytatásra.
Friss bőr, még szinte aznap nőtt, mikor 5 szint kapott. Na akkor volt, hogy már csak rágondoltam, hogy jön a tű és már véreztem. 
-
net84
őstag
kb. 2 éve csinálom. Mondhatjuk, hogy csak hobby. Van egy teljesen eltérő főállásom, az mostanság nagyon elviszi az időmet, ezért csak ritkán van időm arra, hogy tetováljak. Így nagyon nehéz összeegyeztetni, hogy valakinek egy nagyobb volumenű munkát megcsináljak. Igaz néha azért akad egy-egy nagyobb, aminél én is elereszthetem a fantáziám.
I_Am -
külső lábszár, indás nonfi minta 4 színnel elsőre... itt tapasztaltam meg azt is, hogy mi a hátránya, hogy korábban elrepedt a térdhajlatban a bőröm. Olyan érzékeny ott a bőr, hogy nem bírtam ki szünet nélkül azt a 2x5cm-es terület színezését... -
Picco
addikt
hmm, ezt jo tudni

en sokat olvastam rola h minnel jobban birja az alany, annal jobban lehet haladni, volt is egy kicsi param az elso alkalom elott h lehet nem fogom jol birni, mocorgok majd, stb...kiderult h eleg jol birom
egyebkent: miota tetovalsz? hivatasszeruen vagy csak hobby?
-
net84
őstag
Ha nem magamnak csinálom, akkor simán bírható a 4 óra.
Olyankor kényelmesen olvasok, telefonálok, vagy szimplán relax és alvásközeli állapotból ébredek egy-egy érzékenyebb pontnál. A tetoválással járó fájdalom szerintem kibírható. Én olyankor szoktam megállni, amikor már látom az illetőn, hogy nagyon nem bírja. Magamnál ugyanez a helyzet.
Akkor veszélyes a dolog, amikor megcsinálok egy területet egy adott színnel, majd utánna a következő színnel vagy árnyékolással újra rá kell menni. A halamnál ugyanez a helyzet. -
Picco
addikt
a legelso moka nekem is 4 oras volt...de siman tulelheto szerintem.
kovetkezo 2 beulesem(a szines kezek) is 4-4 ora lesz elvileg
en magamnak nem tudnam csinalni, maskeppen bannek a borfelulettel stb...
(meg akkor sem ha tudnek rajzolni/tetovalni, de mivel nemtudok ezert ez vegkeppen megneheziti a dolgomat
)mod: jah es aki fel a fajdalomtol, igaz h irtam mas is lentebb de: füsttel sokkal konyebben kibirhato a dolog

-
net84
őstag
Köszi!
Igyekszek...
A sárkány a másik lábra kerül...csak még az nincs eldöntve, hogy honnan hova megy
De először ezt kell befejeznem. Eredetileg dec. 31-el készen kellett volna lennie, de a test színezése után 3 hétig mégcsak rágondolni sem bírtam a tűre. Kemény 4-4,5 órás szívás hajnali 2-ig, utánna a -15 fokba még ki kellett ásnom az autót, hogy haza tudjak menni, másnap reggel meg indultam dolgozni
-
I_Am
veterán
válasz
-Efthymia-
üzenetére
A tetoválás is sebesedhet, ha valahol nagyon meg van kínozva a bőr és általában a 3-ik napra látszik igazán. Első két nap még nem varasodik be annyira, hogy igazi gyulladás keletkezzen, illetve az egész bőrfelület még gyulladásban van, igy nem érzi az ember a különbséget. Tehát nem biztos, hogy a bepanthen a hibás a dologban. A viszketés természetes a hámképződés miatt, de ha allergiás lennél, akkor a kezeden is kellene jelentkeznie a tüneteknek amivel bekented a tetovált felületet.

Ezért én azt gondolom, hogy kicsit érzékenyebb a bőröd a sok tűszúrásra vagy nagyon meg lett kínozva és ezért történt a sebesedés. Nem kell aggódni a seb miatt sem, csak hagyni kell had gyógyuljon a maga tempójában és akkor a tetoválásban sem lesz hiba.
Meg most már nem kell állandóan csak bepanthennel kenni, hanem mehet mellé a testápoló is, akár felváltva is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szivecskekrol meg minden dologrol lemondtam csak monogram lesz.Esetleg ha van valami tipped a dafont.com-rol nyomassad ide nekem.
OFF END

7éve vagyunk együtt és idén eljegyzés! Mondjuk akkor maradok inkább valami szívnél vagy kulcsnál! 

(alapesetben is igen kicsi az esélye, nemhogy mostanában mikor teljesen antiallergén festékeket használnak már szinte mindenhol)