Új hozzászólás Aktív témák
-
DLDKox
aktív tag
Akkor linkelek én is egy tetkós képet magamról.
Bővebben: link
Ja és még hozzáfűzném, hogy az én ötletem alapján rajzolta a srác.
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
Na hy mindenki
Tegnap beléptem a klubba
Habár a tetkó még csak a felég van kész kb, azért rakok fel 2 képet.
Nekem nagyon bejön, remélem nektek is teccik:
Bővebben: link -
bandita001
tag
ÉN nonfi pártí vagyok! Igaz scak egy van nekem ez a bal válaon van és elég jóóóóóóó. Most akarok egyet a hátamra is!
-
L|zsidoboz
őstag
Nekem lenne egy pár kérdésem, mert én is tervezek egy tetkót.
1., Saccper mennyibe kerül egy 15-20 centis ábra a felkarra (tudom, hogy bolt/ábra/... függő, de legalább kb.
2. Ha most kövér a kezem, de folyamatban van a fogyásom, akkor várjak inkább vele, vagy most is elkészíthető?
3. tudtok Szegeden jó/olcsó szalont? -
I_Am
veterán
válasz
T. Almeida #285 üzenetére
16-án kész lesz a hátam.
(az árát nem írom le, mert páran féltékenységükben szívrohamot kapnának.)
-
I_Am
veterán
Nem csinálnak itthon? Még Jakuza szalon is van a Váci utcában.
Amugy a Jakuza tetkokban nem az a lényeg, hogy ki varrja fel hanem az ábra a meghatározó, tehát azt akármelyik ügyes kezű tetkós fel tudja varrni.
A tradíciókra is kitérve már nagyon kevés helyen csinálnak hagyományosan Jakuza tetkokat. -
I_Am
veterán
-
-
somé
őstag
Tess: Bővebben: link Saját meglátásom szerint nem annyira profi munka,de majd a következő..
szerk.: (A vaku miatt kicsit fényes)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
somé
őstag
Az enyim
,kb 3 éves,saját rajzomról...
-
I_Am
veterán
Na készen van mi lesz a hátamon, lapockától-lapockáig. Már csak időpontot kell egyeztetnem aztán törhetem a fejem hova és hogyan tovább.
DummyBoy
senior tag
Üdv!
Nekem is van mindkettő, amiről a topic szól
1: piercing (felvágósan ...) van egy fülbevalóm
2: piercing ... megboldogult bohém fősulis koromban 2 napig volt egy fülbevaló a s**gemben
3: azaz 3-4, volt egy majd lett egy pásik piercing a nyelvemben ... az elsőt ki kellett venni, mert túl hátra rakattam, és elvesztette funkcionalitását
Valamint van mindkét vállamon, nonfik, piros-fekete valamint készült egy dupla a vádlijaimra és egy a hátamra ...
Sajna ezek már jó egy 1-1,5 éve húzódnak, mert valahogy sosem tudunk időt egyeztetni ... (Haverom csinált mindent... )
Apropó ... valaki írta a piros tetkót ... Vigyázni kell a pirossal, mert ha sok piros van egyhelyen, kegyetlenül égeti a napHiába a profi festék ...
-
LLKobe
veterán
Hy!
Két hét múlva én is belépek a klubba
Ezt csináltatom:
A bal vállán lévő főnixmadarat.
Már alig várom
És nem is lesz vészes az ára, előreláthatólag 24k -
cikasz
őstag
Nos nekem ezek vannak :
Jobb váll szinezés előtt
Jobb váll szinezve
Bal váll szinezés előtt
Bal váll szinezés előtt 2
Ez pedig a jobb vádlimon van, ez nem lessz szinezve
pitom
tag
válasz
varrott srác #265 üzenetére
Kösz Főnök, majd keresgélek, mert egy csajnak is ilyesmi kellene a derekára hátulra, a segge felé
-
Shim
őstag
szemöldök piercingen gondolkodom. csináltatott már vki? fájdalom, pénz?
-
cikasz
őstag
nekem jövö7 végén kezdik el a bal vállamat
-
Ck.
addikt
Mennyibe kerülhet egy olyan tipikus, a csajok derekán hátul lévő nonfiguratív fekete tattoo, ha studióban van csináltatva?
Milyen árak között mozog? -
Kidus
őstag
válasz
varrott srác #256 üzenetére
Nem elég komoly, inkább vicces
Valami olyan kéne, ami hogyismondjam... durvább?
Amiről nem egy mesefigura jut az ember eszébe. -
pitom
tag
Hali, ami az első linken van tetkó, az milyen stílusba tartozik ?
Van ilyen, hogy borneo? Nem az?
Ilyeneket keresnék neten, csak nem tudom mi a neve Segítsetek
[Szerkesztve] -
hz hefti
tag
talaltam par jot enis:
Bővebben: link intim tetko+piercing
Bővebben: link intim tetko+piercing
Bővebben: link ez kulonosen tetszik
Bővebben: link ez tetkoban utne
Bővebben: link en egy hasonlo meretuben gondolkodtam sokaig
miert akar mindenki sarkanyt?
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Taliban benne vagyok, majd megdumáljuk
varrott srác : Bővebben: link -
törölt tag
fogaidra vigyázz..annyit nem ér egy csillantás sem (a bkvellenőri karrierről nem is beszélve)
A mell az nálam elég odafigyelős volt, mivel az nincs a számban (jó esetben), ezért, meg a 'rákoscsomók' megelőzése végett (tom-tom, de hát egyszerű ember inkább fél, mint utánaolvas) , inkább szakember szúrja.
A nyelszög az olyan pillanat alatt begyógyul, a nyál jómunkássága miatt, hogy mikor kiesett reggel, délutánra már újat kellett szuratni. Na a mell az ennél jóval macerásabb..állandóan nyálazni sem lehet...illetve igen, de akkor kevesen köszönnek rá az emberre, és ráadásul állandóan ingerelve van ( ruha, mozgás, és csak kisebb %ban jóbaby okozza)
Mindenképpen néha megrántod majd, és nem lesz jó.
Szal ami ilyen sok macerával jár, arra ne spóroljál sztem.
Cserébe állat pillantásokat kapsz a strandon..tom-tom nem azért csináljuk, de azért nagyon sira'..
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
varrott srác #243 üzenetére
Nincs, csak gondolkodom rajta.
Fentebb írogattunk róla, pár oldallal előrébb.
I_Am, én is kíváncsi lettem, ez nem ér.... -
I_Am
veterán
válasz
varrott srác #245 üzenetére
Már beszéltünk msn-en, de azért köszi a megerősítést.
-
varrott srác
csendes tag
nem Kiddus hanem csak Kidus bocsi.
-
tiv83us
veterán
Ha szereted a hip-hop-ot Te Cali-ban elelveznel
/En is szeretem amugy/
Egyebkent meg
I see no changes all I see is racist faces
misplaced hate makes disgrace to races
We under I wonder what it takes to make this
one better place, let's erase the wasted
Take the evil out the people they'll be acting right
'cause both black and white is smokin' crack tonight
and only time we chill is when we kill each other
it takes skill to be real, time to heal each other
And although it seems heaven sent We ain't ready, to see a black President
mod-mod; keresed szamomra...
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
Ez a csaj total helyes meg minden, szvsz kár volt ilyen sokat varratni magára, valahogy tetkó nélkül jobban tetszene - esetleg vmi szelídebb tetkóval, mondjuk nekem annyira a tetkók nem tetszenek. Habár ez nem teljesen igaz, mert pl varrott srácnak a jobb karja (ami úgy néz ki mintha kilenne tépve a bőréből 1 darab, és onnan kandikál ki egy démon) na az nagyooooooon jól néz ki, meg én is gondolkodtam valami ilyesmin, csak hát nem nagyon merek tetováltatni, mert azt meg soha az életben nem tudnám eltüntetni -meg mani is. Egyébként ilyen felszívódós tintával lehet csináltatni ilyet? Meg mennyiert, hol, es mit lehet róla tudni? Télleg érdekelne, ha így lehetne csináltatni ilyet
.
-
varrott srác
csendes tag
IAM nincs itt?
-
varrott srác
csendes tag
-
varrott srác
csendes tag
na látom már fent is van.
-
varrott srác
csendes tag
halihó!
Sziasztok ha minden igaz akkor IAM fel fog rakni képeket rólunk és a tetoválásokról.
legalábbis remélem. -
Ck.
addikt
Sztem nemrossz a csaj.
De mondjuk nekem speciel csajokon inkább főleg az egyszínű, nonfiguratív tetkók jönnek be, nah azok télleg elég sexyk tudnak lenni. Pl. amit lorcsi is említett még az előző oldalon a hsz.-ek vége fele.
Nah olyan képek jöhetnek, azok engem is nagyon érdekelnek. -
I_Am
veterán
Na képek varrott srác-ról.
Jobb vádli: Bővebben: link
Bal vádli: Bővebben: link
Jobb felkar: Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
Ez a csaj tökre jól néz ki, igaz?
Ja, s itt alul az archives-nél található egy csomó jó csaj, jó tetkókkal, valaki kért ilyet korábban...
[Szerkesztve]
Meg persze kevésbé szépek is
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
varrott srác #221 üzenetére
hajjaj, képeket!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
varrott srác #218 üzenetére
pont úgy?
-
varrott srác
csendes tag
vagyok varrva ugy mint IAM
-
varrott srác
csendes tag
na egyből levágtad hogy Én vagyok.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
varrott srác #213 üzenetére
Hehe, jó kis első hozzászólás.
Te ki vagy varrva? Kép esetleg? -
I_Am
veterán
válasz
varrott srác #213 üzenetére
Ismerős arc.
-
varrott srác
csendes tag
sziasztok!
-
Ck.
addikt
Itt van még néhány kép arról a bizonyos csajról.
Hmm... Nemrossz! -
maniac
senior tag
válasz
#70869248 #209 üzenetére
amiatt kerdeztem hogy haverral merjem e szuratni, mer ajkamat is o csinalta - igaz 2x-ra sikerult csak
- aztan mostmar nincs begyulladva, nem gennyedzik szal egesz jo. Alt. mennyit kernek szalonban egy ilyen kis bevatkozasert? Ja igen a golyo helyere tevese, is egy kelleme sfeladat, haverom 20 percig rangatta a pofamat (2x is) szal az kiraly volt, en is feherebb lettem, foleg hogy a 2. szuras, 1 hetes gyogyulofelben levo sebet bokte at, es az erzestelenito lecsorgott a belembe, szal az ajkam atszurasat elso sorban elveztem
Meg gondolkozom egyebkent egy orrpiercingen is, oda kozepre, bar arrol hallottam ilyeneket hogy egyik gyereknek utana kiestek a fogai mer vmi idegpontot talaltak el
. Na mind1, majd ha fogatlan leszek mint egy ujjszulott, elmegyek BKV ellenornek
-
törölt tag
nekem volt mindkét mellemben, nehogy megszúrasd a haverral.
kivéve ha van jogosultsága, és cuccai.
Elég pusztulat volt, de nem maga a bökés, az teljesen oké volt, hanem a karika átvezetése, meg mivel olyan tipusú karika volt minek a zárása egy kis golyó, na szal annak a helyrepattintása nem volt kölökség.
fehérebb ember lettem egy darabig.
Egyébként nagyon jó, nagyon állatúl néz ki, és úgy is érzed magad utána.
Egész addig míg az első este mikor nincs rajta a tapasz, lefexel aludni, majd reggel felkelsz és balaugraz a pulcsiba...és így tovább.
Kicsit hozzá kell alakítanod a 'természetességed'...nekem ez nem tetszett, de azért hordtam az egyiket 1.5, a másikat 2 évig. -
Kidus
őstag
Ő az, csak ez olyan szerencsétlen lightos verzió, nekem valami olyan kéne, ami hogyismondjam... szerintem úgyis tudod... ami nem ilyen gyámoltalan
Vannak jó képek róla, csak elég rendesen át kéne dolgozni, hogy abból tattoo legyen. Az első linked az egyetlen rajzolt változat róla, de messze nem az igazi az sem. Ha tényleg komolyan gondolom majd, lehet hogy feldobok egy ''tervezzetek nekem demon huntert'' témát -
maniac
senior tag
Valakinek van mellpiercingje?
Engem igazabol nem az erdekel h mennyire faj, mert gondolom menynire faj. Hanem az hogy utana mennyire dagad be, veszelyesebb e mint pl egy ajak piercing ami nekem is van. Ja meg hogy sztetek haverral megmerjem e csinaltatni - az ajkamat o szurta.
mod: Ja meg hogy mennyire konnyen szakadhat ki ?
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Démonvadászok
Bővebben: link ez kifejezetten tetszik
Bővebben: link alakításra szorul, de nem rossz.
Bővebben: link ugyancsak
Bővebben: link ez is tetszik
Bővebben: link egy kis anime
Na azt hiszem ennyi elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest