Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Függ a fájdalomtűrő képességtől is, de ahogy I_Am mondta, nagyban befolyásolja hogy milyen testfelületet dolgoznak meg éppen, és hányszor mentek eddig át rajta.
Lehet már említettem korábban, hogy mikor a szegycsontomat "karcolták", akkor könnycsepp közeli állapotban voltam, viszont pl váll - és ami meglepő - mellbimbó körül egyáltalán nem fájt.
Haver a szegycsont varrása alatt majd elaludt, viszont a vállánál meg kapaszkodott rendesen a székbe!
Nagyon függ az egyéntől is! -
Anulu79
addikt
Szerintem nem "fáj". S Tv-ben is azon szoktam kacagni valamelyik INK-es műsorban amikor tetoválnak valakit és mutatják az arcát, hogy mennyire fáj.
Jó van 2 ami nekem is fájt elég rendesen a lábamon. Igaz az szerintem a tetováló bénasága miatt volt.
Jah és igen van tetoválásom. Igaz nem annyira sok. Még csak 8.
-
net84
őstag
kb. 2 éve csinálom. Mondhatjuk, hogy csak hobby. Van egy teljesen eltérő főállásom, az mostanság nagyon elviszi az időmet, ezért csak ritkán van időm arra, hogy tetováljak. Így nagyon nehéz összeegyeztetni, hogy valakinek egy nagyobb volumenű munkát megcsináljak. Igaz néha azért akad egy-egy nagyobb, aminél én is elereszthetem a fantáziám.
I_Am -
külső lábszár, indás nonfi minta 4 színnel elsőre... itt tapasztaltam meg azt is, hogy mi a hátránya, hogy korábban elrepedt a térdhajlatban a bőröm. Olyan érzékeny ott a bőr, hogy nem bírtam ki szünet nélkül azt a 2x5cm-es terület színezését...
-
net84
őstag
Ha nem magamnak csinálom, akkor simán bírható a 4 óra.
Olyankor kényelmesen olvasok, telefonálok, vagy szimplán relax és alvásközeli állapotból ébredek egy-egy érzékenyebb pontnál. A tetoválással járó fájdalom szerintem kibírható. Én olyankor szoktam megállni, amikor már látom az illetőn, hogy nagyon nem bírja. Magamnál ugyanez a helyzet.
Akkor veszélyes a dolog, amikor megcsinálok egy területet egy adott színnel, majd utánna a következő színnel vagy árnyékolással újra rá kell menni. A halamnál ugyanez a helyzet. -
net84
őstag
Köszi!
Igyekszek...
A sárkány a másik lábra kerül...csak még az nincs eldöntve, hogy honnan hova megy
De először ezt kell befejeznem. Eredetileg dec. 31-el készen kellett volna lennie, de a test színezése után 3 hétig mégcsak rágondolni sem bírtam a tűre. Kemény 4-4,5 órás szívás hajnali 2-ig, utánna a -15 fokba még ki kellett ásnom az autót, hogy haza tudjak menni, másnap reggel meg indultam dolgozni -
net84
őstag
naja! valami hasonlót hallottam én is, a színek tartósságának és élénkségének biztosan nem tesz jót. Ennek ellenére van akinek bejön és semmi gondja nincs vele. Találkoztam már én olyannal, akinek nagyon nehéz volt krémet találnia a tetoválásra. Allergiás reakciót váltott ki szinte minden elterjedtebb krém. Végül maradt a természetes alapú krém.
Én maradok továbbra is a bepanthen-nél és a fougera krémnél....
-Efthymia- - a seb szépen lassan leszárad és lepotyog. Piszkálni nem szabad...
-
Zewa
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest