Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Közben enyém is meggyógyult!
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
válasz
darnellsmith #1153 üzenetére
Na nem egy nagy pukkanás, csak 5 kinai irásjel. Nem is nagyon értem mit kell ezzel ennyit pepecselni. Igazából megvallom egy portrét elsőre nem mertem bevállalni, ezért lett kezdésnek ez. Ö is ezt mondta hogy elfáradt a bőr, de nem hiszem hogy ne lehetett volna folytatni, szerintem egész egyszerűen késő volt már, vagy a kedve fogyott el. Nem szalonban csináltatom, azt nem tudnám megfizetni, egy ismerős varja, nagyon szépen dolgozik, nem egy kezdő, csak ezt munka mellett csinálja, kicsit hobbi, kicsit mellék pénz neki, viszont néhány munkája szvsz, és mások szerint is megálná a helyét egy szalonban is.
-
Boci_83
őstag
válasz
darnellsmith #1151 üzenetére
Félig van kész csak sajnos, valamiért nem vette a bőröm a festéket a végén, inkább azt ajánlotta aki csinálja hogy jövő7en folytassuk, addig pihenjen.
Ha kész lesz persze lesz kép is róla. -
Boci_83
őstag
Nah készül az első tetoválásom nekem is....
Most egy 7 pihi.
-
Boci_83
őstag
Hali!
Nekem nincs még tetoválásom, de már régóta tervezgetem. Ez nagyon tetszik... [link] Mit szóltok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest