Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HREH
    senior tag

Sziasztok!

Szeretnék egy figyelmeztetôt beállítani, ami minden délben megjelenik és ha rábökök (nincs gomb, hanem magára a notif-ra), akkor elindít egy appot.

A Tasker notificationjában nem találtam lehetôséget arra, hogy bökhetô legyen, de az Autonotification tartalmazza ezt a lehetôséget.

Csináltam új Profilt, hozzárendeltem egy új taskot, amiben nincs más, mint egy Autonotification action. Ebben megadom, hogy bökésre melyik app induljon el, de nem történik semmi.
    Ha bökésre nem appot indítok, hanem egy létezô scene-t jelenítek meg, az hibátlanul megjelenik.

Mit rontok el?

Szia!
    Feltöltöttem 2 profilt, ez a notification létrehozása, ez pedig az adott app indítása. Lényeg az, hogy a notificationban a Command on touch részhez kell beírnod azt a szöveget, amit az Event > AutoNotification > Command Filter részben is használsz (esetleg bepipálhatod a exact-ot is, ahogy én is tettem, hogy ne legyen keveredés). Annyit még hozzátennék, hogy a példában a YT indul el, ezután pedig törli a notification-t, ezt kedved szerint módosítsd :)

Új hozzászólás Aktív témák