Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thesound
    addikt

természetesen a gps/net bevan kapcsolva

viszont én azt figyeltem meg hogy ha a gps-re hagyatkozok akkor ugyebár nem mindig ugyanoda helyezi a pontomat,volt pl hogy a szemközti ház túloldalát nézte ki magának...viszont ha cím alapján oldottam meg akkor ugyebár 4-5m-es tévedéssel az én tartozkodási pontomat határozta meg.

tehát cím esetén mindig fix pont és annak 30-50m-es területét adja meg,más esetben meg ahova épp berak a gps.

vagy ha én címet adok meg azt a gps lenulázza?

az első ilyen profilom lenne...

bár ahogy néztem random rak be

vagy inkább érdemes pl 100m-t megadni?

Próbálgatni kell, hogy neked mi adja a legjobb eredményt. Az tasker preferences-ben a log-ot be tudod kapcsolni, majd használod az egyik fajta megoldást, majd a másik fajta megoldást és meglátod neked mi adja pontosabb/kielégítőbb eredményt.

A log-ot én ekkor használtam arra, hogy ha xy helyen vagyok akkor xy változó kap egy értéket. A logba bekerül, hogy mikor kapta meg az xy változó az értéket. Így be tudtam lőni utólag is, hogy nekem melyik megoldás a jó. 1-2 hét alatt végig lehet tesztelni az összes location-t szerintem. (nekem pl. a cell near elég lett. Nem a legpontosabb, sőt, de amire nekem kell elég)

Új hozzászólás Aktív témák