Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
Tomjack
üzenetére
Llama-nak leállt a fejlesztése 2014 végén. Lollipop fix még volt 1-2 darab aztán ennyi. Jó app volt, nekem annak a logikája jött át a legjobban. Persze azóta látom mi volt benne kevésbé jó, mint egy tasker-ben mondjuk. Tetszett benne, hogy egyenlet szerűen tudtam felírni benne a kondíciókat és a feladatokat.
E-Robot-ot sokan dícsérik, egyszer lehet megpróbálom én is ha unatkozom. De ezekhez a progikhoz idő és próbálgatás kell, nameg doksi olvasás

De hogy On is legyek: Snackbar plugin taskerhez. Kellemes cucc.
-
thesound
addikt
válasz
Tomjack
üzenetére
Én újabban azt vettem észre a cellainfónál, hogy nálam most már az sem elég, ha fel van a képernyő villantva, hanem fel is kell oldani
Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most
).
nexus 5, full stock, root nélkül és persze doze kivételben van tasker -
thesound
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, anélkül nehezen megy. Én is csak neten kutattam, mert amúgy esélytelen.
-
thesound
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Java funciókat lehet meghívni vagy java objektumokat kezelni. Kicsit bővebben.
-
thesound
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Próbálgatni kell, hogy neked mi adja a legjobb eredményt. Az tasker preferences-ben a log-ot be tudod kapcsolni, majd használod az egyik fajta megoldást, majd a másik fajta megoldást és meglátod neked mi adja pontosabb/kielégítőbb eredményt.
A log-ot én ekkor használtam arra, hogy ha xy helyen vagyok akkor xy változó kap egy értéket. A logba bekerül, hogy mikor kapta meg az xy változó az értéket. Így be tudtam lőni utólag is, hogy nekem melyik megoldás a jó. 1-2 hét alatt végig lehet tesztelni az összes location-t szerintem. (nekem pl. a cell near elég lett. Nem a legpontosabb, sőt, de amire nekem kell elég)
-
thesound
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Attól, hogy beírod a címet még nem fogja tudni a telefon pontosan, hogy hol vagy csak ha van adat kapcsolatod és bekapcsolt gps-ed. (hacsak adatkapcsolatod van gps nélkül, akkor van egy net nevű location meghatározás, de az nem pontos)
Itt van a leírás, hogy melyik location meghatározás mennyire pontos és mennyit fogyaszt.
-
thesound
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A pontos címet nem gps alapján határozza meg?
Vagy van a cell near, de az nem olyan pontos. -
thesound
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A secure settings-et idén jan.9-én frissítették utoljára. Sajnos sok minden nem működik már benne Marsmallow-tól kezdve.

-
thesound
addikt
válasz
mukisrác
üzenetére
Az a baj, hogy jelenleg nem (ami legális). A tasker oldalán is ugye próbaverzió van, érthető okokból.
Reméljük Pent (a tasker fejlesztője) valamit tesz az ügyben. A fórumon azt írja benézte a Gugli és amire hivatkozik az nincs benne a programjában. Meglátjuk, de amúgy fejleszti M-re az új Taskert is, csak elég nehézkes ahogy írja.
-
thesound
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Sorry, gyorsabb mint linkelni. Ami nem tetszik, hogy a megvásárolt appjaim között sem látszik...
Pent didn't get a warning regarding the removal and in the Developer Console, he sees this explanation:
"This app has been removed from Google Play for a violation of the Google Play Developer Programme Policy regarding Dangerous Products. Please review the Optimising for Doze and App Standby article, modify your app's manifest and resubmit. More details have been emailed to the account owner."
It seems that the removal was based on the existence of a dangerous permission that disables Doze in the app's manifest: android.permission.REQUEST_IGNORE_BATTERY_OPTIMIZATIONS. The same reason was given to Stefan Pledl for the removal of his app LocalCast from the Play Store
-
thesound
addikt
Google kilőtte a taskert a store-ból ideiglenesen, mentsetek a biztonság kedvéért.
-
thesound
addikt
Flashlight kapcsolgatás 3rd party app nélkül, java funkcióval. Android 6.0+
-
thesound
addikt
Elég láma kérdés:
Azt szeretném, amikor a chromeban egy videot játszom le, akkor az auto rotate kapcsoljon be.
Amikor elkezdem a videot lejátszani, akkor egy notification jelenik meg, hogy chrme, audio is playing (máshoz nem tudom kötni).
Ehhez szeretném kötni, de hiába csináltam olyan eventet, ami figyeli a notificationt, akkor sem lett az auto rotate bekapcsolva. (Benyomtam a settingsben, hogy a tasker olvashatja a notification-öket) -
thesound
addikt
Most játszottam kicsit a taskerrel, meg lehet szokni, csak meg kellett találnom, hogy projektekbe rendezem a dolgokat és akkor áttekinthetőbb. Illetve még a llama után az volt a furcsa, hogy itt nem lehet az and or feltételeket zárójelezni, hanem a sorrendjük fontos. Egyelőre marad

(#3676) Somatom Igen, ezt a tasker fejlesztője is írja, hogy bizonytalan az aktív app feltétel megfogása
-
thesound
addikt
Eddig llama-t használtam tökéletesen megelégedve vele, de a fejlesztője írta, hogy lassulni fog igencsak a frissítési ütem, ill. ahogy látom a play-en már nem is frissíti, csak a blogjában, ott is ritkán.
Így jutottam a taskerhez.
Először meg szeretném csinálni azokat a műveleteket, amik a llama-ban mentek.
Pl. van három hely A,B és C. Ezeket cell near alapján belövöm, és ha ezen helyek valamelyikén vagyok, akkor este 10 és reggel 6 között vegye le a fényerőt.
Ez egy elég egyszerű feladat. Llama-ban ez 1 feladat volt, pár egymásba ágyazott and és or kapcsolóval majd a feladattal, hogy fényerő le.Itt hogy lehet ezt hatékonyan megcsinálni? Első körben arra gondoltam, hogy cell near alapján beazonosítom a három helyet, ami három változót állít be, majd ezeket a változókat figyelem időhöz kötve (nyilván mivel napátlépés van két időintervallumot kell figyeltetni) és akkor vegye le a fényerőt.
Ehhez kell három négy profil? Furcsa a llama után, mert ott egyben megoldottam.
Jó lesz ez, csak szokni kell ezért kérdem, hogy ennél az egyszerű feladatnál mi a legjobb megoldás.
thx.
ma frissült a playen a tasker
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arch Linux
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Eladó TCL 65C805 4K QD-MiniLED TV 144hz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most