Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Kössz szépen a tippet!
Ki fogom próbálni. Könnyen lehet, elegánsabb megoldás, mint az enyém 
Végül, mivel a "Variable Set", profile-on belül csak önmagában működött, így egy olyan verziót csináltam, amiben a korábban említett %Silent vizsgálatát a Task-on belül egy "If"-el tettem meg, és ha 1 volt, akkor engedem a "silent mode"-ot ON-ba tenni. Innentől már szépen működik minden, leszámítva, hogy az változó időzített visszaállításához tapasztalatom szerint egy 1-2 perces időintervallum kell. Nap közben játszottam vele egy kicsit, és - nekem - csak így működött. Akkor a GPS-t próbáltam ki-be kapcsolgatni. Ha a "from" és a "to" azonos volt - ahogy Te is írod - akkor nem történt semmi. Ezt én sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki fogom próbálni. Könnyen lehet, elegánsabb megoldás, mint az enyém