Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azharel
aktív tag
Valaki rájött már, hogy lehet e-számlára váltani ? én valahogy nem találom.
-
Azharel
aktív tag
válasz farkas-j #16937 üzenetére
Szüleimnél a második iptv box már havidíjas, kb 900-1000ft/hó. + felvételi opció is havidíjas. A másik nagy probléma amivel már mindenki szembesült az a sávszélesség lefoglalása. Volt 50mbit-es vdsl netünk, ment egyszerre 2 iptv box + felvétel az a gyakorlatban az jelentette, hogy 20-25mbit maradt netezésre. Érdekes ez az egyéni árazás is ahol van kunkurencia, én "szerencsés" voltam míg szüleimnél laktam, a vége felé már 100mbit vdsl netem volt ami jött is papír forma szerint. Tv csomaggal összekötve az internet 100mbit 3200ft-ra jött ki, most van Tarr-nál 150mbit ami olyan 9000 ft körül van nekünk. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a nagy augusztusi fejlesztésből, emelnek sávszélességet meglévő előfizetőknek (nem is álmodom) ? nagyobb csomagok több pénzért ?
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
Felhívtam az ügyfél szolgálatot ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy 2020 májusától várható új internet csomag. Kíváncsian várom mit mennyiért adnak majd, most hogy Mohácson a telekom elkezdte az optikát kiépíteni.
-
Azharel
aktív tag
válasz Markizmark #17174 üzenetére
Felszabot mondták ismerősök, hogy ők látták ahogy építik ki. Közös képviselőnket meg felkeresték, hogy az épületbe behúznák (hóvirág). Legalább valami elindult, mert amíg a felszabon laktam 2800 fizettem a 100mb vdsl-re, most meg 9000 felett a 150mb tarr netre.
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
Nem tudom feltűnt-e valakinek, de van ipv6 a tarrnál.
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz szabogabor10 #17581 üzenetére
Nálam bridge módban van és a saját routeremen pedig openwrt van.
-
Azharel
aktív tag
válasz juiceroland #17940 üzenetére
Nálam 23mb/s a max letöltés. 18-23 között ugrál folyamatosan.
-
Azharel
aktív tag
válasz juiceroland #17942 üzenetére
qbittorrent valós letöltés, nem speed test.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest