Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok!
Thunderbirdet szeretnék beállítani. Valamiért nem akarja elfogadni a beállításokat:
bejövő: pop3, szolgáltató: freemail.hu, port:110 ssl, hitelesítés: automatikus
Kimenő: smtp szolgáltató: mail.tolna.net port: 25
ennyit tudok... De a többi? Persze nem is jó neki... Az smtp-hez a tarros adataim pl., nem is tudom, hol kéne beállítanom...
Aki ért hozzá, írja már le legyen szíves a beállításokat! Nagyon szépen megköszönném! -
kisninja
őstag
Most meg a national geographic kódolt....
-
Tutu7030
veterán
-
emre33
addikt
RTL KLUB HD és SD 5 perce kakuk

Átkapcsoltam analógra, ott se jön be. Még ilyet

-
sch_a
addikt
Külföldi oldalakat nem lehet elérni...
-
bigyo108
aktív tag
Tényleg van kiszállási díj és hangolási díj....stb .... ???
Én nem tartom olcsónak a szolgáltatások díját ez egy nagyon nagy mínusz ha tényleg van ilyen .Én úgy gondolom, ha probléma van a műsorral, és egyik napról a másikra történik valami akkor nem a felhasználó a stupid , hanem csak észleli a problémát .
UI : Kiemelném, hogy NAGYON-NAGYON készségesek az ügyfélszolgálatosok

-
emre33
addikt
válasz
bigyo108
üzenetére
SET TO BOX nem müködik 1-2 napja.
Tegnap 17:04-kor ügyfélszolgálatot felhívom. Kiderült, hogy nem látják a rendszerbe, csak a két Conax modult, adminisztrációs hiba történt, fél éve visszaadtam egy box-t, valamit elkevertek.Műszakos kolléga 17:13-kor vissza is hívott.
Ilyen gyors ügyintézésre nem számítottam! De amit látom, javult a bejelentélsek megoldási ideje?

-
Tutu7030
veterán
Tök jó, hogy nem tudom beállítani holnapra a pvr-t, mert az epg ma 23 óra utánra nem tölti be az m1 műsorát (meg még jó pár adón is a nincs információ szöveg van).
Legközelebb hamarabb beírom a panaszt, mert rögtön megjavult.
Pedig már vagy 2 órája be volt kapcsolva a tv. -
bigyo108
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ha hazaérek megnézem .... minden koax olyan amit ők hoztak sosem kellett piszkálnom .
Van a full vastag fekete, meg a standard-nak tűnő beltéri fehér... azt ennyi -
bigyo108
aktív tag
válasz
bigyo108
üzenetére
2013-08-26 20:01:24 - kor küldtem el a bejelentést ( Ügyfélkapu ) , 20:13 -kor már jött is a telefon .
Nagyon segítőkész fiatalember volt .....egy speckó kézi hangoláson vezetett végig .Így sem oldódott meg a probléma, így kiszállnak a napokban .
( 3 év után az első hiba ) - Eddig pozitív a tapasztalat .
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Szétzuhant a TV adás ( Analóg alap & TARR digitális KTV extra+ alap )
Eddig minden digitálisban ment, a CI modul tette azzá őket, így az analóg csatornákat töröltök is .A napokban eltűnt néhány csatorna, újrahangolás után , csak pár csatorna jön digitben, az összes többi analóg ....ez itt a probléma .
Ez annak idején 8-9 csatornát dobott pluszban, valakinek megvan még a cstornakioztás ?
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket .
-
Az F1 másnál is kockásodik az M1HD-n CI modullal?
-
mlinus
őstag
válasz
Televan74
üzenetére
továbbra sem értem.
egyébként meg mi van a tengerentúli szervereken ami az európai szervereken nincs meg?
a 240mbit semmire nem "kell", de kényelmi szempontból én pl simán elviselném - torrent, steam, egyszerre több ember a háztartásban, letöltés/feltöltés miközben marad a jó ping stb.
-
Cyber_Bird
senior tag
Nyílván ekkora sebesség főként torrentre jó, de ha a 240Mbit mellé a az uploadot is feltornásszák 20Mbit/s -re az már barátibb. email csatolmányok, youtube videók, picasa/akármi képek, cloud backup stb stb. Ez mind mind azt eszi, tehát engem inkább az hozna lázba. (Bár én pont most váltok vissza 25Mbit/s-re a 120as csomagról)
-
Televan74
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
És mire mész vele? Egy átlag felhasználásra nem kell, torrentre talán.Magyarországon belül és talán a szomszédos országokban tudsz valamit kezdeni vele. Európa még jó, de a tengerentúl katasztrofális.
Hiába van nekem 120Mbit vagy akár 240Mbit, ha nem lehet kihasználni. De ez lehet hogy az én agyszüleményem, akkor elnézést kérek. -
albgab
aktív tag
Sziasztok!
A LG tv-t átállítottam a service menübe kelet európára a tv-t így át tudtam állítani magyarországra.
Azóta nincs m1, m2, duna, duna world.
M lehet az oka?Köszi
-
Rosep
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Szerintem nekünk elég lesz még egy darabig a 80 mbit/s is.

-
Grande Ale
őstag
Na igen... Duplázza a sávszélességet a UPC: 240 Mbit/s
-
ThuG4LifE
senior tag
Se adas, se net. (Bonyhad)
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Jah, nálam is helyreállt. Atlétikai vb van, remélem a mai napot kibirja.
-
-
kisninja
őstag
Minden digitalis ado kodolt... szekszard
-
1egaly
aktív tag
Eurosport HD tök fekete ....
Mindenkinél??
Ha olvassátok javitsátok +,kösszz!

-
zozola
csendes tag
Vettünk egy új DVD felvevőt, amikor összekötöttük az LCD tévével, a beállítás után a felvevő csak az analóg csatikat találta meg, a digitálisat nem. Ehhez is kell box, mint a régi tévéknél? Igaz az LCD tévénkbe nCI-modulos kártya van Ha kell boxot vennünk, akkor CI- modul kártyát vissza kell adnunk? Médiafelvevőt nem akarunk, mert a DVD felvevő akkor csak dísznek lesz a lakásunkban.
-
pavel79
csendes tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Interneten hogyan kell szerződést hosszabítani?
Sűrgős lenne!
Előre is köszike! -
bleach89
csendes tag
Értem én csak az a gond hogy ez nem csak rám korlátozódik hanem egész városra vagy Fejér megyére mert múltkor is hívtam őket mert nem ez volt múlt héten az első és vagy 6-8 falut/várost soroltak fel úgyhogy valami a tarr rendszerével lesz gond de én úgy veszem észre mióta a Digitális átállása megvalósult azóta rossz a rendszer több településen.
-
Rosep
senior tag
-
bleach89
csendes tag
Sziasztok!
Én is Sárbogárdi vagyok de mostanában olyan este 19-20-kor elmegy az összes szolgáltatás és mikor be akarom jelenteni minimum várakozási idő 30 perc ami nem kicsit. Mostanában kalap sz....r a Tarr. De ha továbbra is így megy majd a telefonszámlát is csatolom a panaszlevelemhez. -
Rosep
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Kutyám nincs, viszont mobilnetem van. Ha nagy néha elmegy a net, akkor rádugom a gépre a telót és megy tovább az élet.

De ha meg nem jelented be, ne is várd hogy bárki bármit is csináljon a boldogságod érdekében... várd csak a csodát.
-
sch_a
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
8-án volt egy kimaradás, azon kívül nem is emlékszem, mikor volt előre nem bejelentett szolgáltatáskiesés. Persze ez a netre vonatkozik, digitális adással szoktak gondok lenni, ahogy itt olvasom.
-
Valdez
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Hülyeségek írogatása helyett inkább jelentsd a hibát a tarrnak

-
Rosep
senior tag
Tényleg sokkal jobb.

Nálam pl. DSL nyögvenyelősen tudna 8 mbitet. Most 80-as kábeles van, ez ha jól számolom a 10x-ese. Sebaj, én mazochista vagyok ezért használom tovább.

Amúgy én mindenkit buzdítok, hogy menjen csak vissza, váltson IP TV-re. Az én netem annál jobb és stabilabb lesz...
-
sch_a
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Persze, a dsl sokkal jobb.

-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Sárbogárdon (vagyis nálam) sokszor nincs net. Ettől féltem ha kábelesre váltok az Invitel netéről ,hogy nemlesz szakadozik stb. Miért van ez? Invitelnél nem volt a büdös 3 év alatt hogy ne lett volna net. Itt meg 24 órából max 22 órát használnám esetleg de nem lehet. De mindíg akkor nincs netem amikor kéne.
Gondolkodom nagyon a visszatérésen. NEM JÓ A KÁBELMODEMES NET NEM IS LESZ JÓ SOSE -
psg5
veterán
Üdv.
Akinek van tarr-tól hd csmagja és volt előtte más szolgáltatótól is, kérem mondja el, milyen minőséget képvisel? Milyen a jel?
-
Helyreállt végre az EPG.
-
Zozzant
addikt
Itt van előttem az újabb 2 éves hűség papírja... meg egy adag idegbaj újra, mert kellett volna a net... hát még alszok rá, tragédia

-
kisninja
őstag
Szekin sincs net .....
-
Tutu7030
veterán
"Tarr Kft
Tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket, hogy a Tarr Kft. digitális szolgáltatásában átmeneti üzemzavar tapasztalható, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak kollégáink.
Kérjük, hogy a digitális eszközt ne indítsák újra, ne állítsák vissza a gyári beállításokat és a kártyát ne távolítsák el, a szolgáltatás automatikusan fog helyreállni.
Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!"Csak pár órát késtek a tájékoztatással.

-
Tutu7030
veterán
Sok csatornán csak a kódolt jel felirat van(viasat3,6, cc, film mánia..).
-
Poplacsek
senior tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Köszi!

-
Poplacsek
senior tag
A Sportm és az MGM frekvenciáit (digitális, Paks) leírná valaki? Ez a kettő nem jön be, de nem akarok teljes keresést futtatni.
-
RockCNC
őstag
A makkom kivan! Már megint hangolhatom újra a csatornákat, mert ismét szétturmixolták qwra unom, hogy két havonta eljátszák

-
artid
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Társas...
-
sec0nd
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A minőségük nem az igazi, de szerintem csak a kis felbontás miatt.
korfa: Bocsánat, egyik sem jött be.
-
sec0nd
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen, kettes splitterrel vannak leválasztva a tv-k a modemről, szerintem máskor is 45-46 körül szoktak lenni, ezek mit jelentenek pontosan?

-
-
sec0nd
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
sec0nd
tag
Köszi!

Már csak a HD-k nem jönnek be, az osztóra gyanakodok, milyet kettes osztót érdemes használni tv-k előtt? -
sec0nd
tag
Sziasztok!
Egy 26LE3300 tévét nem sikerül működésre bírnom a Tarr CI kártyájával, pedig az adatlapja alapján szerintem alkalmas lenne rá.
A kártyaadatokat ki is írja szépen, de nem sikerült megtaláltatni vele a digitális csatornákat, csak analógokat talál.
Szoftvert is frissítettem, szerintetek mi a baj, esetleg tudtok mondani frekvenciákat?
-
-
artid
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
más.... az akciós HD csomagok még mindig bejönnek holott elvileg aug. ig volt.
Más topicokba továbblinkeltem

szóval nem tudom mit akarsz ezzel mondani...