- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
mlinus #18827 üzenetére
UPC Connect box, mely gyártó típusára épül?
Tipikus puma viselkedés alatt a leírt problémára vagy a helyi hálózaton keresztüli pinegelésre (csatolt screenshot) gondolsz? Vagy mindkettő? Teljesen megdöbbentő számomra, hogy már LAN-on is egy 5000Ft-os router jobb ping eredményeket produkál, mint egy viszonylag drága modem/router eszkön.
Apró, de annál idegesítőbb akadásokat tapasztalok gaming közben (jóformán játékoktól függetlenül és mostanság a weblapok betöltése közben is érzek akadásokat, amit eddig nem tapasztaltam) ezért kezdtem el méricskélni, majd kutakodni és jutottam el odáig a neten, hogy létezik ez az Intel Puma jelenség, amire amerikában már perközösség szerveződött.Mértem ezzel is korábban: Broadband Quality Monitor Ezek lettek az eredmények.
#18826 kabelmania27: Köszi neked is a választ. Ezekkel a dolgokkal biztos, hogy nincsen baj, mert már voltak kint személyesen, többször is. Legutóbb már végigmentek a kábelhálózaton és minden korábbi kötést és szűrűt is kicseréltek. A jelszintre is azt mondták, hogy jó.
#18825 emre33: Legutóbbi kiszálásukkor kértem modem cserét. Ezt azt az Arris-t kaptam a régi helyett. Már ez is jobb valamivel a régihez képest, de nem tűntek el a játék közben furcsaságok. A dslreports.com egyértelműen és konstans jobb eredményeket produkál (A+/A/A+, Korábban a régivel A/B/A eredményeknél sosem mértem jobbat).
Egyébként csak 100M netünk van, úgyhogy nem biztos, hogy számomra érdekesek a 24/32 csatornás modemek. A Netgear CM500 tud 16 csatornát ami elméletben bőven elég a sebességigényünkhöz. A kérdés, hogy betehető lenne-e a TARR hálózatába. Illetve vajon csinált-e már valaki ilyesmit, vagy mindenki csak a TARR-tól kapott modemet használja? -
devast
addikt
Okés, csak megint jön az adsl szindróma, ami elől menekültem én konkrétan a kábeles megoldások felé. Az elején még 4/1 volt, 4:1 aránnyal. Most van 20/4 5:1 aránnyal. Emelés után lesz 40/5 8:1 aránnyal.
A rohadt adsl-t árulták így 4-8 megabit le, meg 512k fel.... fú de utálltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest