- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
forrest85
senior tag
Egy kérdés. Ha előfizetek mondjuk Ritmus digitális csomagra, akkor csak azok adók jönnek digitálisan, amit ez a csomag tartalmaz? Zenecsatornák.
A többi adás m1, m2, megaz ismeretterjesztők analógon fognak jönni, ami magában hordozza a zajos képet? -
wmati
addikt
válasz
Grande Ale #6394 üzenetére
Más szolgáltatónál is ez a helyzet
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale #6394 üzenetére
Az infó szerint nincs hozzá felirat. (HD)
Az SD-n a txt 888. oldalán elvileg feliratozzák. -
Grande Ale
őstag
Hogyha eredeti nyelven lehet nézni a filmeket, pl. most az RTL-en a Tróját, akkor miért nincs hozzá felirat? Vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Mtbsrác
senior tag
Ittsesemmi 15/3.
-
Tutu7030
veterán
50/5
-
Valdez
őstag
Végre nálam is megtörtént a csoda
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Grande Ale #6386 üzenetére
itt még akkor se lesz
-
meke11
aktív tag
Tolnán is sikeres volt az emelés!
-
RockCNC
őstag
-
válasz
Grande Ale #6386 üzenetére
Elvileg igen.
-
Grande Ale
őstag
válasz
szabogabor10 #6385 üzenetére
Mit is mondtak, június végéig emelik meg mindenhol?
-
válasz
Grande Ale #6384 üzenetére
Szekszárd.
-
Grande Ale
őstag
válasz
szabogabor10 #6383 üzenetére
Hol?
-
És igen!!
Modemcsere még nem volt.
-
Grande Ale
őstag
-
1egaly
aktív tag
-
Tutu7030
veterán
Pakson még semmi.
-
lacek29
csendes tag
Itt is megtörtént az emelés
-
Zozzant
addikt
Nálam is 8 helyett 16 van már, Szekszárd.
-
sch_a
addikt
Végre megtörtént az emelés, modem csere még nem volt:
-
ftamas0201
Topikgazda
TV2 HD és az RTL klub HD nálatok sem működik? Már egy órája váltogatja a hibaüzeneteket a tv (nincs jel/érvénytelen szolgáltatás/kódolt csatorna).
-
kisninja
őstag
Kint voltak a tarros szerelők bejelentésre jöttek. Rossz volt a jel toltak rá egy kicsit meg átnézték a kötéseket.
Rákérdeztem a modemcserére is így azt is kicserélték. Ha nem szólók nem cserélik ki két munkalap készült
Maximálisan elégedett vagyok velük.
Emelés elvileg 29-e után ígérték.
Modemem: Motorola SB6120E -
ThuG4LifE
senior tag
Bonyhádon már 1 hete szórakoznak, hol a net megy el (kb. minden délután-kora este), hol digitális adás nincs, vagy akadozik minden adó ...
-
emre33
addikt
válasz
ftamas0201 #6367 üzenetére
2013.05.29-én 0:00 - 8:00 között lesz az izgalom...
Talán most sikerül.. -
emre33
addikt
válasz
ftamas0201 #6365 üzenetére
20GB elég lesz. Azzal nem lesz gond.
Hallottam ezt-azt, elég sok mindent másként csinálnak. Hallottam meglepő dolgokat is.
Lényeg a lényeg, más struktúrába, más optikai szálon érkezik az internet. Ezt kapcsolták be. Végre.
És bekötés egy részének egy mozzanatát még láttam is. -
ftamas0201
Topikgazda
Mivel te szoktál a bixről linkelni így gondolom nagyjából vágod is a témát, mert jelenleg nem értem a szisztémát. Átzúdították az egész népséget a 20 gigás sávra a 10 gigásat pedig megszüntették (pontosabban egyelőre ahogy látom leállították). Ennek vajon mi értelme? Így ugyanúgy nem lesz elég a sebesség (annak ellenére hogy 20 gigás), az emberek 80%-ánál szerintem még nem is történt meg az emelés.
Vélemény? -
emre33
addikt
válasz
ftamas0201 #6363 üzenetére
Igen ám, de az 1 frekit használ, egy freki kb: 50Mbit
Ha azon a frekin épp sok srác van, aki letölt mint te, akkor máris nem lesz 15mbit, csak mondjuk 10.Több freki esetén nincs gond rendszer elosztja automatikusan.
Egy freki esetén meg vagy szerencséd van, vagy se.
-
emre33
addikt
válasz
ftamas0201 #6360 üzenetére
sb5101E csak 1/1 tud.
Már 15 is éppen hogy elmegy...Többi szolgáltatónál ezt is több frekin nyomják.
Cserélni kell.. -
Megjött nekem is ma a levél.
-
ftamas0201
Topikgazda
szintúgy 15 megás a net ami asszem 30ra fog gyorsulni, viszont itt egy ősrégi motorola van, de eddig bírta, igaz mostanság szeret újraindulgatni már
Ideje lesz lecserélni így 6-7 év után. (sb5101E) (A tegnap este küldött mail-re már válaszoltak is hogy felvettek a rendszerbe és 30 napon belül a műszerész keres telefonon a részletekkel)
-
kisninja
őstag
Nekem 15 röl 30 ra fog gyorsulni.
Jelenlegi modemem Motorola SB5101E
Eléggé jó modem 6év alatt semmi gondja nem volt.... -
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #6356 üzenetére
pardon
látsz vmi újítást?
-
-
1egaly
aktív tag
Háromszor nekiállt szoftverfrissítésnek a Intek HD-C63CX STB,elöször currentre majd 5.3ra,meg mégegyszer.vmi...
Oszt nézem még mindig 5.3rc1...
ebből mi sül ki??
---------------------------------
kösz emre!!
-
emre33
addikt
Motorola SBV6120E modem az megfelelő.
4/4 tud.Rendszer terhelés szempopntjából jobb lenne egy új típus, mi 8/4 képes.
Mert 8 csatorna esetén egy csatornára 80Mbit net esetén 10Mbit jut.
4 csatorna esetén pedig 20Mbit egy frekire.De hát pénzügyileg nem éri meg a cserét.
Ha tévedek, akkor majd kijavít az illetékes.
-
válasz
larryhughes #6351 üzenetére
Ez bírni fogja a 16 Mbit/s-t, nem kell cserélni.
Amúgy nekem sem jött még levél (15-ről 30 Mbit/s). -
Rosep
senior tag
Nekem 50-es van, ami ugye 80-as lesz. Levelet nem kaptam, gondolom a modem jó lesz majd.
-
emre33
addikt
válasz
ftamas0201 #6348 üzenetére
Milyen sebességű internetetek van?
Vagyis miről mire fog gyorsulni aki kapott levelet? -
Mtbsrác
senior tag
válasz
ftamas0201 #6345 üzenetére
kb 1,5 hónap
-
Tutu7030
veterán
válasz
Gabrielgray #6344 üzenetére
Jellemző, hogy az utolsó hónapig halogatják a dolgot.
-
ftamas0201
Topikgazda
Beüzemelték a 20Gigás ágat is a bixnél. Mostmár akkor csak nincs messze az emelés.
-
kisninja
őstag
Nah a Tarr küldött levelet a sávszél emelésről és amennyiben igénylem a modemcserét írjak nekik.
-
Tutu7030
veterán
-
-
ricsike24
tag
Sziasztok.Egy hete vagyunk tarr kft elofizetok.lenne egy olyan gond, hogy van a csaladban 2oreg tv es csak par adot tudunk rajtuk behangolni pl:tv 2, rtl klub, stb egyeltalan be se jon a masik ket tv.n mind a 30 csatornat be tudtuk hangolni :S elore is koszi
-
-
Iceakos
tag
-
1egaly
aktív tag
Már pontos!!
Lehet hogy olvasnak bennünket??!!
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #6331 üzenetére
A tvn a ci modulon meg pontos,akkor hogy is van?,
Esetleg más settopboxokon hogy jár,pontos -é??
-
-
1egaly
aktív tag
Hmm érdekes,az Intek HD-C63CX Set Top Box nál az idő ,ha automatikusra van álllítva,késik kb. 8 percet
Nálatok is???
-
Zozzant
addikt
Szekszárdon több utcát érintő teljes szolgáltatás kiesés volt ma 18-től 19:45-ig, csütörtökön éjféltől reggel 9-ig. Valaki tudja miről van szó? Mert egy kicsit durva...
-
farkas63
aktív tag
Üdv.
Vettem egy technisat cablestar combo hd ci tv tunert és valamiért nem látja a program a CAM modult és így a kódolt adásokat nem tudom nézni, esetleg erre valami megoldásotok van?
CI modul: Tarr Kft által forgalmazott technicrypt >>cx<<
-
adamas007
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6319 üzenetére
Megvan, bekapcsolva....semmi...milyen gombra aktiválódik? Gondolom play/pause.
sztorno, most meg megy...eddig is ugyanezt csináltam...fura -
-
ftamas0201
Topikgazda
És ismét egy kis karbantartás...
"Tisztelt Előfizetőnk!
Tájékoztatjuk, hogy 2013. május 29-én 0:00 és 8:00 óra között hálózatfejlesztési munkálatok miatt szélessávú internet, valamint helyhez kötött telefon-szolgáltatásainkban átmeneti szolgáltatás kiesés várható az alábbi településeken:
Alsónána, Alsónyék, Báta, Bátaszék, Bátaszék – Kövesdpuszta, Bátaszék – Lajvérpuszta, Bogyiszló, Decs, Decs – Szölöhegy, Dunaszentgyörgy, Fadd, Fadd - Dombori üdülőtelep, Felsőnána, Gerjen, Gyönk, Harc, Kéty, Kistormás, Kölesd, Medina, Murga, Őcsény, Pörböly, Sárpilis, Sióagárd, Szálka, Szedres, Szekszárd, Tolna, Tolna – Mözs, Várdomb, Varsád, Zomba.
Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!
Tisztelettel, Tarr Kft."
-
adamas007
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6312 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor végül is semmi értelme, mert éppen ezért akarok felvenni 1 műsort, mert 2 dolog megy egyszerre amit nézni akarnék és akkor megnézhetném a másikat, míg megy a felvétel, de így nem tehetem...frankó megoldás...
Semmi más lehetőség ezzel kapcsolatban akkor gondolom...
-
adamas007
csendes tag
A time shift be van kapcsolva, azt írja ki a merevlemeznél is, hogy PVR meg timeshift mehet, de semmire nem reagál...
Vagy lehet hogy én gondolok túl sokat erről a funkcióról...előbb felvételt kell indítani, aztán azt lehet visszajátszani felvétel közben?
Csak mert a UPC-s timeshift az 1 gombnyomás és megáll az élő műsor és veszi...a Tarr-os is ilyen kellene legyen? -
adamas007
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is a felvevős box van, frissített is a firmware, de van 1 nagy gondom vele.
Amikor elkezdek felvenni valamit, akár azonnal, akár előre programozottan, nem lehet az összes csatornára kapcsolni, csak kb. 5db-ra...ez miért lehet?A másik a timeshifttel kapcsolatos, egyszerűen nem megy sehogysem...tud valaki segíteni?
Köszi előre is.Dlna meg kizárt hogy működik, sosem tette....
Ja és nuku sávszélességemelés(Dvár).
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #6308 üzenetére
Melyik BOX-ról beszéltek?
Felvevős? -
Nálam is frissült a box teljesen észrevétlenül. 5.3rc1.
Az összes általam észrevett legkisebb hibát is javították, szerintem a csatornaváltás is picit gyorsabb lett. DLNA-t még nem próbáltam. Újraindulást nem tapasztaltam, gondolom ezt is javították. A menü eddigi angol nyelvű részei magyarrá váltak. Szvsz a külső "Tarr-sárga" keret még kicsit dob is a menü sötét színén. Nagy piros pont a Tarr fejlesztőinek. -
korfa
aktív tag
válasz
Grande Ale #6304 üzenetére
menüben 5.2 még mindig?
-
1egaly
aktív tag
namegintkarbatartáslesz
........
-
korfa
aktív tag
Box nem frissült nálatok?
-
Tutu7030
veterán
-
kisninja
őstag
Sziasztok akadozik a digitalis tv..... kb miota volt az ev eleji athangolas. Neztem a tvm diagjat es 450mhz korul meg jo a jel aztan 466mhz elegge gyenge neha de innentol gyengul felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel