- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
az utóbbi három napban esténként nagyon instabil lett a netkapcsolat (Fejér megye - Sárbogárd). Teljesen véletlenszerűen megszakad. Wifi-n használom, újraindítottam a routert-modemet, de változatlan.
felmentem a honlapra: Vírus fertőzés miatti korlátozás. -> lehet, hogy emiatt vannak kimaradások nálam? AVG van fenn, szerintem nem vagyok vírusos (bár igaz ami igaz, múlthéten megfáztam, még nem vagyok egészen jól). -
válasz
szabogabor10 #7091 üzenetére
Közben minden okés lett..
-
Se net, se TV, se semmi. Nálatok sincs?
-
Mnemomic
csendes tag
Na gyorskeresésen bejött az m1 m2 is.
A CA modult hogy lehet frissíteni? Kettő van belőle, az egyikkel működik minden adó, de a másik ami 1 éve nem volt tv-ben azzal csak az ingyenes digitális adók jönnek a többi sötét. Nem a tarr kártyáról van szó ami olyan mint egy telefonkártya, hanem amibe bele kell dugni a modulról. Próbáltam az m1-en hagyni sokáig aztán az RTKlub-on -ami tök sötét- de nem frissítette magát.
-
Tutu7030
veterán
-
Mnemomic
csendes tag
Hi!
Egy ideig nem használtam a TV-met, de most be kellett üzemelni. A digitális adókra rákeresve teljes keresésen mindent bejön egyedül az m1, m2 nem-még a duna is bejön. Viszont kézi keresés nincs. Korábban-1 éve- nem volt ilyen gond minden bejött. A TV egy Sony. Mondjuk annyi javulás történt 1 év óta, hogy most már az ékezeteket megjeleníti az epg.
Viszont a két adó hiánya nem jó. Milyen megoldás lehet erre?
-
korfa
aktív tag
Szekszárdi mérőpont:
http://tarr.speedtest.net/ -
-
korfa
aktív tag
Nem aztmondtátok hogy ha nincs Digisport akkor szolgáltatot váltotok?
Még mindig van aki azt akarja...
-
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #7073 üzenetére
+álmodtam,ráérzés,bizalom,....
-
-
válasz
Grande Ale #7069 üzenetére
Nálam rendesen a Google/OpenDNS szerepel ott, eszerint akkor router függő, hogy mit oszt ki.
-
Rosep
senior tag
Van valami infotok, hogy tervez-e a Tarr újabb HD adókat berakni a kínálatba?
-
Grande Ale
őstag
válasz
Gubek-Einste #7067 üzenetére
Azt vágom, de ott is csak a router 192.168.0.1-e van.
-
válasz
Grande Ale #7063 üzenetére
CMD -> ipconfog /all
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale #7065 üzenetére
Nono! Éppen a tarr fb oldalán olvastam, hogy (talán) mohácson a comedy central csak analógban van.
-
tomee987
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, mivel böngésztem a Tarr honlapját, de egyértelműen nem kaptam rá választ. Ha mondjuk én előfizetek full analóg csomagra + mellé rendelek mondjuk egy Platina Mix digitális csatornát, akkor az összes analóg csatornát (RTL Klub, M1, Duna, Sport1, Sport2....stb.) megkapom digitálisan is vagy azokat csak analóg módon nézhetem? Tehát van digitális simulcast szolgáltatás a TARR-nál, mert a honlapon erre utaló infót nem találtam.
-
Grande Ale
őstag
Ha a router beállításaiban megadtam a Google dns-t, a hálózati központban pedig a beállítás az , hogy automatikusan kérje a dns-címet, akkor automatikusan azt használom, igaz? Hol tudom megnézni? Az adapter beállításoknál csak a router ip. címét írja. A régi routernél kiírta a dns címet, itt nem. Meg lehet ezt valahol nézni?
-
1egaly
aktív tag
A tarrponthu főoldaláról:
Vírus fertőzés miatti korlátozás
Az Internet ÁSZF Hálózathasználati Irányelvei szerint azon előfizetőinknél, ahol vírussal fertőzött számítógép van használatban, a szolgáltatás korlátozásra kerül a hálózatra veszélyes forgalom miatt.hmmmm
-
emre33
addikt
válasz
Gedeon31 #7053 üzenetére
Bejelentés óta.
Lásd: http://www.telenor.hu/i/coverage-map-lte/coverage-map-lte-20130914.png
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #7050 üzenetére
Attól még a szomszéd vehetett új routert.
Van topicja a routerednek, érdemes lenne ott érdeklődnöd. -
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #7048 üzenetére
A wifi hiba talán nem a tarr üsz.-re tartozik.
Próbálj másik csatornát használni, hátha csak a szomszéd is azon a csatornán kezdte üzemeltetni a routert.
Router pontos típusa? -
green_army78
tag
olyan problémám van, hogy nem megy otthon a wlan..(eddig működött)
modem jól működik, d-link megfelelő lámpák világitanak, a számitógép érzékeli a hálózatot, teljes jelerősséggel hozza, csak kapcsolódni nem tud... ellenben egy uts kábellel a d-linkből levezetve már működik a dolog..
újrainditást, áramtalanitást már többször próbáltam, mi lehet a probléma, forduljak-e a Tarr üfsz-hoz? -
válasz
Zozzant #7039 üzenetére
Igen, ilyen a DHCP szabvány, hogy a lease time felének lejárta után a kliens rákérdez a szerverre, hogy használhatja-e tovább azt az IP címet...?! Ha igen a válasz, akkor elölről indul a két óra! Ha éjszakára lelövöd a dolgokat, reggelre lejár a lease time, és valószínűleg fogsz kapni új IP címet!
Nekem 3 napra adja a szolgáltató, de sok jelentősége nincs, mert a router 24/7 megy!
-
1egaly
aktív tag
-
Zozzant
addikt
válasz
Intruder2k5 #7036 üzenetére
2 órára írja, aztán 1 óra után megint 2 órára adja ugyanazt többnyire.
-
-
-
Joke21
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #7034 üzenetére
Bocsánat, rosszul fogalmaztam, a 3 éve ugyan azon ip címemre mertem azt mondani hogy fix, szóval a 3 éve ugyan az a dinamikus ip címem megváltozott. Így megfelel?
Az a baj, hogy a múlt héten 3 ip címem is volt, szóval nem úgy néz ki hogy "beállna" ugyan arra. A mac címem pedig nem változik.
-
Cyber_Bird
senior tag
NEM volt fix ipd. Ugyanazt a dinamikus ip-t kaptad vissza mindig. Van kozte kulonbseg.
Valsz szimplan lejart a leased az emeles kozbeni atallas alatt, es emiatt mar egy masikat kaptal vissza, ami jo esellyel majd ezutan is rendszeresen ugyanaz lesz ha a routered megujitja. Ha nem ujitod meg akkor valtozik persze. Vagy ha valtozik a mac cimed, vagy ... sok lehetoseg lehet. -
Joke21
aktív tag
válasz
Tutu7030 #7028 üzenetére
Csak nekem nem arra kell, hogy elérjem távolról a gépem. Biztonsági okokból volt jó a fix ip cím, amit így nem tudok használni.
Intruder2k5: Ha fizettem volna a fix ip címért akkor nem itt tettem volna fel a kérdésem, hanem az ügyfélszolgálaton, hogy mégis mi van. De mivel nem fizettem érte, ezért feltettem egy egyszerű kérdést, hogy más is volt oly szerencsés, hogy fix ip címe volt, vagy csak én voltam ilyen kivételes helyzetben, és ha volt annak megváltozott-e. Nem értem, hogy egy egyszerű kérdésre miért nem lehet egyszerű választ adni, ahelyett hogy kötekednél egyből?!
-
emre33
addikt
válasz
Intruder2k5 #7030 üzenetére
Nekem se régi regisztrációm, se okos routerem nincs
-
Régi regisztráció még ingyenes, csak annyi, hogy megkövetel havi egy belépést az oldalra, de ez shell scripttel időzítve megoldható okos routerrel!
Meg aztán ott a másik nagy is, a no-ip.com, ha nincs IP változásod 30 napig, akkor ott is kell a webes bejelentkezés, ha van IP csere, akkor nem kell!
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #7028 üzenetére
DynDNS.com fizetős lett, 30 napig ingyenes csak, de van más ingyenes szolgáltató http://dnslookup.me/dynamic-dns/
-
-
Joke21
aktív tag
Amíg nem történt meg a sávszélesség emelése, addig fix ip-m volt, kb 3 éve ugyan az volt az ip címem. Most viszont változik elég sűrűn.Más is tapasztalt ilyet?
-
ThuG4LifE
senior tag
Duna tv miért nem HD?
-
1egaly
aktív tag
Hali!
Itt a jó világ!!
Csak közszolgálatiak vannak!(m1,m2,duna,dunaw.)A többin "nincs hozzáférése"!?
Kártya ki-be megvolt...
Másutt??? -
Tutu7030
veterán
válasz
ftamas0201 #7014 üzenetére
A cool nálam is szar.
-
Tutu7030
veterán
válasz
ftamas0201 #7014 üzenetére
Nálam jó.
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok. nálam a digitális adás minden csatornán esik szét, szaggat meg hasonlók (most épp a coolt nézem). Más is tapasztalja a problémát?
-
emerzee
aktív tag
válasz
Zozzant #7012 üzenetére
Hát, számomra nem derült ki az igazság. Próbáltam minden beállítást, minden kombinációt, de valahogy nem akarja az igazat. Részemről feladtam a thunderbirdet. Valami mással próbálkozom majd, mert ez csak kínlódás. Egyszerűen nem enged tovább... Majd valami mással. Ne haragudjatok a zavarásért.
-
Joke21
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #7008 üzenetére
Nem kell se felhasználónév, se jelszó!
-
emerzee
aktív tag
válasz
Tutu7030 #7005 üzenetére
Hm. Úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett... Képben vagyok, hogy mi az smtp, mi a pop3, hogy működnek, és ilyenek. A thunderbirdben viszont nem találom a megfelelő rublikákat, ahova beírhatnám az smtp user/pass -okat... Tudom azt is, hogy minden levelezőprogram más és más.
Engem a thunderbird beállítása érdekel freemail-es pop3-al, és tarr-os smtp-vel.
Más programok beállításaival nem tudok mit kezdeni mert minden adatot tudok, csak nem tudom, hogy ezeket a thunderbird-ben, hova kell beírni. Aki tudja, hova, az kérem írja le ide, és jó nálam egy malátaszörpre... -
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)