Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasvegas
tag
Tarr kft ről a véleményemet kifejteném de nem nyomdaképes,12éve vagyok a zelka-tarr előfizetője évente 150.000 ft-ot fizetek a tv és internet szolgáltatásért, most először lenne problémám a tv-vel hétfőn reggel 9 kor felhívtam az ügyfélszolgálatot kedves hölgy felvette kb 15 perc alatt pontos kórképet adtam a hölgynek a problémáról el is mondtam mi lehet a hiba hiszen látom
megkérdezte 3 szor,hogy mi is a pontos gondom leírta, mondta 72 óra alatt kell kijönni mondom fasza mert pont itthon voltam az elmúlt 3 napban erre semmi nem jelentkezett senki na ennek csak gratulálni tudok fasza szolgáltatás szarnak az emberre,holnap jöhetnek nemtudok itthon lenni
...... Ja gondolom biztos a sok a bejelentés azért nem érnek ide de akkor mondja azt,hogy kb 2 héten belül jönnek aztán kész.
Hibám különben van 2 tv cam modullal kártya stb digitális adás az egyik tv-n minden este kb 9 óra fele elmegy egy csomó adó m1.rtl,tv2,cool,national geogr HD,stb ... reggelre meg minden ok de akkor nem nézema másik tv-n meg délelött szokott elmenni az adás gyenge vagy nincs jel stb... A lakás pár éves falban van elhúzva az antenna,mióta 10 megás netem van meg 2cam kártyás tvt nézek azóta van gondom,ha csatornát váltok sokszor kiírja a tv,hogy no acces miközben alatta megy az adás aztán kb 10s és minden ok addig felirat stb... nevetséges.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Grande Ale #3618 üzenetére
ok
-
Grande Ale
őstag
válasz
kabelmania27 #3617 üzenetére
Megjavult.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Grande Ale #3616 üzenetére
Jelszinted milyen most? 192.168.100.1
-
Grande Ale
őstag
A 15/3-as netem. Mi van már megint?!
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #3614 üzenetére
Nem tudom, számomra nincs olcsóbb alternatíva.
De a fogyasztóvédelmi hivatalt kellene megkérdezni, hogy mi az álláspontja ilyen esetben. -
Gratulálok. Egy újabb értelmes lépése ennek a mocskos pénzéhes cégnek. Oda a jó kis német csatornák.
Írtam nekik kb. 3 hónapja, hogy tegyék már rendbe a honlapjukon lévő csatornakiosztást, de természetesen semmit nem válaszoltak. Miért nem akarják elismerni, hogy HIBÁS a digitális csatornakiosztásuk? Komolyan mostmár erősen gondolkozom a szolgáltatóváltáson. -
meke11
aktív tag
A Tarr sikeresen lekódolta a nyelvi csomaghoz tartozó csatornákat.
Nem értem miért, ezek a csatornák zömében FTA (ingyenes) csatornák.
Astra keleti 19,2 fok [link]De nem baj, 455 Ft-ért előfizethetek.
És az előfizetési díj sem lesz kevesebb!
-
domesz
aktív tag
válasz
rviktor25 #3609 üzenetére
Pedig nekem van ilyen menü a tv beállításai között hogy CI modul de bedugom és nem lesz aktív.
Sőt most vettem észre, ugye a STB-t bevittem kértem a kártyát helyette az STB-ből kihúzott tv kábelt a tv-be dugtam, és a sima kábeltv-s adások sem jönnek be, nemhogy a digitálisak.
-
domesz
aktív tag
Hali!
Adott egy analóg extra csomag + ehhez a digitális HBO így minden jött az STB-on.
Most lecseréltem egy CI modulra a Boxot de sehogy sem tudom beállítani.Több tv-n próbáltam de nem jó. LG 47LE5310 és LG 42LF2510
Országnál mit a legérdemesebb beállítani? Én Svéddel próbáltam
köszi
üdv.: Domesz -
ballaball
csendes tag
Nálam valamikor éjfél előtt elment teljesen a net kb. 2 órára.
-
emre33
addikt
-
Joke21
aktív tag
Be kell állítani másik dns szervert. Pl google:
8.8.8.8 vagy 8.8.4.4
-
Tutu7030
veterán
válasz
Tutu7030 #3601 üzenetére
Most kaptam levelet a tárhelyszolgltatómtól.
Tájékoztatunk mindenkit, hogy a hiba nem a XXXXXXX rendszereiben keresendő, hanem a Magyarországi központi DNS szerver, hibája miatt.
Az összes .HU végződésű domainnév DNS adatai ezeken a szervereken vannak tárolva, majd innen továbbítódnak a ROOT DNS szerverekre.
Akit részletesebben érdekel a DNS szerverek működése itt olvashat róla bővebben.Mivel a .hu végződésű domainek nem egy DNS szerveren vannak ezért nem minden domain nevet érint a hiba.
Illetve az internet szolgáltatók a ROOT szerverről frissítenek, és eltérő időnként történik a frissítés, elképzelhető, hogy bizonyos weboldal egyik szolgáltatónál MÉG működik, a másiknál már nem.A hibáról a következő fórumon is olvashatnak: http://hup.hu/node/114089
Mivel a hiba nem a mi rendszerünkben van, a hiba elhárításának időpontjáról sem tudunk információval szolgálni.
-
Tutu7030
veterán
Ez érdekes. Van pár oldal, ami tarros netről nem jön be. Pl a prohardver is akadozik. Amikor megpingeltem, akkor egy yurika valami url válaszolt rá. Böngészőben megnézve (yurika.gransy.com) egy cseh nyelvű oldal jött be. Telenoros mibilnettel működik mindegyik oldal, ami a tarrossal nem.
Ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Black & Decker töltőt keresek
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest