Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Sziasztok
RTL + most kóddal kapcsolatban lenne kérdésem amit a Tarr kft-től kapunk.
Most új telefonon van beleptem az RTL+-os fiókomba.
De nem enged több sorozatot nézni
Az látszik ki van írva, hogy jelenlegi csomagom RTL+ active
At adott linkre kattintva hiba fogad, hogy a kód nem aktiválható.
A kódot Tarr tv szolgáltatótól kaptam, és az van odaírva, hogy 2023 04 hóig érvényes.
Kérdésem akkor konkrétan, nálatok, hogy van?
A Király cínű sorozatot vagy a Nagy fehér főnők, Ki vagyok én sorozatot miért nem lehet jelenleg ezzel a kóddal nézni?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
8th
addikt
válasz cs.david94 #19603 üzenetére
Nem nem . Lefelé kerekítés van.Ja, leesett már mire írod. Elírtam.
[ Szerkesztve ]
...
-
farkas63
aktív tag
Megint mi a faxomat csinalnak a tarr-nal? A mobiltv ezt irja ki: “Elerte az egyszerre eszkozolheto kapcsolatok szamat”
Ez meg mi a tokom?!! -
farkas63
aktív tag
válasz emre33 #19607 üzenetére
Es ugyan ezt mikor hoztak be? Errol nem tudok.
De szerintem korlatoztak tovabb es csak 1 eszkozon nezheto mert toroltem minden eszkozt, 2 eszkozt regeltem es csak egyiken tudom nezni, vagy valami hiba van a szerveroldalon.
lol es ennek mi ertelme? Mas szolgaltatonal nincs korlat.[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
-
TheSaint
aktív tag
válasz DaddyGood #19592 üzenetére
Panaszt kell tenni, volt már ilyen próbálkozásuk régebben is, akkor simán kihajtottam a szerződés szerint feltételeket, most is teszek egy próbát:
"Amennyiben az áremelkedésével nem ért egyet, úgy, panaszt tehet felénk, melyet ügyfél szolgálati vezetőnk 30 napon belül postai levél formájában válaszol meg"
(milyen figyelmesek, hogy az áremeléses levélből ez valahogy kimaradt ) -
1egaly
aktív tag
Voltak tolna.net-es emailjeim,most a nagy átalakításban nem akartak müködni,töröltem őket.
Próbálok új email rögzíteni,de nem enged(Email cím formátuma nem megfelelő!,ilyesmiket ír ki)
Nem igen használtam,de ha van rá lehetőség,miért ne..
Nektek jól mennek?
Kösz a választ! -
sch_a
addikt
válasz farkas63 #19611 üzenetére
Korábban sem lehetett egyszerre kettőnél több eszközről nézni. Ahogy más szolgáltatóknál sem. (Diginél pl. csak 1 eszközről van engedve.) Egyébként valami félremehetett most, mert tegnap és ma is ugyanezt a hibaüzenetet kaptam. LG TV app is frissült, azt elindítva láttam, hogy kb. 10 eszköz volt beregisztrálva, pedig 5 lenne a maximum. Kitöröltem mindet, most megint megy.
-
Jubejo
csendes tag
Ez szerint 1 user 1 nézhető műsor, viszont ha jolnézem korlátlan számú létrehozható.
3. Ki használhatja a TARR Mobil TV-t?
Saját jogán bárki használhatja, aki előfizet valamilyen műsorelosztási (kábel tv) szerződésre a TARR Kft.-nél és regisztrál főadminként a TARR Ügyfélkapu szolgáltatásra, ahogy azt az 1. pontban leírtuk. Ezen kívül használhatják azok a családtagok, akikre a főadmin kiterjeszti az igénybevétel jogát. Ezt úgy teheted meg, hogy az adott családtagot a saját TARR Ügyfélkapuban meghívod mobil TV felhasználónak. Ezzel lényegében a családtag is rendelkezni fog TARR Ügyfélkapu eléréssel, és a te jogosításod alapján TARR MobilTV igénybevételi lehetőséget is kap. Ha 18 év alatti gyermekről van szó, akkor nincs szükség meghívásra, közvetlenül regisztrálhatod gyermekedet a saját TARR Ügyfélkapudban, így a gyermek saját TARR Mobil Tv fiókkal fog rendelkezni. A meghívást és a gyermek regisztrációját a saját ügyfélkapud "Tarr Mobil TV beállítások/Új felhasználó hozzáadása/Új jogosultság hozzáadása" alatt tudod elvégezni.
FONTOS !!! Az előfizetőként neked járó TARR MobilTV igénybevételi jogot csak családtagra, hozzátartozóra terjesztheted ki, és ezt a TARR Kft. ellenőrizheti. A TARR MobilTV hozzáférésed adatait SOHA ne add meg idegennek! Ne feledd, ezzel egyben a TARR Ügyfélkapudhoz is hozzáférést szerez!
4. Hány készüléken használhatom egyszerre a TARR Mobil TV-t?
Egy TARR MobilTV felhasználói bejelentkező egy időben csak 1 műsor nézésére jogosult. -
farkas63
aktív tag
Küldtem hibajegyet, hátha ők többet tudnak mi meg nem.
Több hiba is van.
- Akárhogy probálom csak 1 eszközről lehet nézni.
- Honlapon a regisztrált eszközöknél nem jelzi a mobil/tabos regelt eszközöket.
- iOS eszközöknél csak 4 eszközt jelez, még akkor is ha 5 vagy több van regelve.[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Számítógépről már be se lehet jelentkezni a mobil tv-be.
-
farkas63
aktív tag
Ezzel a sablon szöveggel le is zárták a hibajegyemet.
LOL, ennyit a Tarr-ról, és fogadjunk a mobiltv fejlesztőjéhez el se fog jutni az info.[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
Most, hogy végigolvastam, LOL, a vége felé van, hogy csak 1 eszközről lehet nézni összesen.
Akkor a honlapon mi a tökömért nem írták még át? vagy miért nem szoltak erről nekünk egyáltalán? nekünk erről nem kell tudnunk vagy mi?
Mondjuk nem csodálkozom ezen, hogy nem sikerült átírniuk mikor a honlap dátuma is.
"© 2018 Tarr Kft."Amúgy milyen jó lenne ha nem egy ősrégi fórummotor lenne ez már és lehetne unlimited szerkeszteni a posztokat így nem kellene 1245124124 db hsz-t írni ha valami lemarad.
[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
1 elofizeteshez 1 mobiltv fiokod lehet, szoval 1 elofizetessel 1 eszkozrol tudod nezni.
ugyfelkapuban a meghivas resz az ugyfelkapura vonatkozik.Mondjuk az meg mindig nem vilagos nekem, hogy ha senki nem nezi a mobiltv-t akkor en a telomon vagy tabomon miert nem tudom nezni, lol.[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
Így van, ügyfélkapu felhasználót tudsz hozzáadni, aki saját felhasználó névvel fog belépni a te mobiltv-dbe, de a mobiltv fiók még mindig a te előfizetésedhez lesz hozzárendelve.
Szóval van neked egy 25965 számú szerződésed, pl. (kombi extra 250m), ehhez 1db mobiltv fiók lehet, azt a mobiltv fiókot meg tudod osztani másokkal is úgy, hogy az ügyfélkapudat osztod meg, hogy ne a te felhasználó neveddel és jeslzavaddal kelljen belépnie a másik illetőnek. érted? de attól, hogy megosztottad, még mindig csak 1 eszközről lehet nézni.
Szóval ha ő akivel megosztottad nézi a mobiltv-t te már nem tudod nézni a saját eszközödön.
Igazából így semmi értelme ahogy van ennek az egész megosztásnak."Jelenleg egy TARR Ügyfélszámhoz 1 MobilTV felhasználó rögzíthető."
"Összesen 0 felhasználó hozzáadására van lehetőséged. Ha elérted a limetet, csak úgy tudsz további felhasználókat hozzáadni, hogyha egyet törölsz."
Nem is adtam hozzá még senkit.Ha rákkantintok az "új felhasználű hozzáadása" gombra akkor csak átdob a beállítások/Jogosultság kezelés panelra.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz farkas63 #19630 üzenetére
Szóval nem számít külön fióknak a felhasználó, akivel megosztod? Mert ez így nincs egyértelműen leírva. Kipróbálni még nem tudtam, egyelőre még mindig be tudok lépni a régi telefonszám/jelszó párossal... De ez nem jó hír.
Én ebből indultam ki:
4. Hány készüléken használhatom egyszerre a TARR Mobil TV-t?
Egy TARR MobilTV felhasználói bejelentkező egy időben csak 1 műsor nézésére jogosult.Én erről a hozzáadott felhasználókra asszociáltam...
[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
Az a baj, hogy teljes káosz van jelenleg az új ügyfélkapuval.
Jogosultságot nem lehet törölni mert hibát ír ki.
Ha megváltoztatod a másik jogosultságát akkor kiírja, hogy "sikeres végrehajtás" de szar se történik, mintha nem csináltál volna semmit.
Orbitális script hibák vannak benne.[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy tudnak a hibáról, az informatikusok dolgoznak a hiba kijavításán, mind a mobiltv hibáról mind a honlap hibáról tudnak. előreláthatólag nem tudnak időpontot mikorra lesz javítva.
Szóval addig mobiltv jogosultságot ne is erőltessétek.
/taps[ Szerkesztve ]
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
Mobil tv változással kapcsolatban...
Ügyfélkapun beállítottam a jogosultságokat!
Megy minden rendben, de csak TV-n egyenlőre (LG)! Android app-ba be lehet lépni, de az élő adás nem tölt be.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
ACE-
addikt
Arris TG2492 modemet használja valaki wifi-re? Kipróbáltam és élből azt vettem észre hogy a Telekom vagy DIGI VoWofi nem is megy át rajta... Nem érdemes használni routernek? Hulladék?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
barnibooo
aktív tag
Régebben azt használtam, T-s VoWifi megy vele, de nagyon sokat kell várni, hogy a telefon átváltson. Amióta, már nem az Arrissal megy a wifi, hanem egy Wifi 6-os Mesh rendszerrel, onnantól kezdve pillanatok alatt átvált VoWifire.
Digit meg nem tudom, nem használok Digi Mobilt. -
amadeus11
senior tag
LG tévén is hetek óta kidob, nem megy az automatikus bejelentkezés, minden alkalommal be kell irkálni az adatokat. Unalmas.
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
vzsryl
nagyúr
válasz TheSaint #19613 üzenetére
Nem vagyok jogász, de tudomásom szerint egyoldalú szerződésmódosítást, és ezzel egyidejűleg díjemelést nem túl tanácsos bevállalni egy Tarr-nál sokkal nagyobb szolgáltatónak sem. Most ez a levél a részükről tényleg valós? Mert ha igen, akkor itt súlyos jogi következmények várhatóak.
Én biztos, hogy nem fogok nekik többet fizetni, mivel még jó ideig tart a hűségszerződésem.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
rviktor25
tag
válasz vzsryl #19646 üzenetére
Semmiféle jogi következménye nem lesz részükről, lévén rendelet/törvény van rá, h megtehetik éventi egyszer legfeljebb inflációkövetően. Kb. az összes EU ország meghozta a szolgáltatóknak 2022-ben^^
Szóval a) fizeted az új árat, b) próbálsz reklamálni miatta és vagy elfogadják vagy nem, c) nem fizeted rendesen és még büntetést is kapsz vagy d) ahogy az e-mailben is írták következmények nélkül felmondhatod a hűségedet hivatkozva az egyoldalú módosításra.Chiwasuu!!!
-
Markizmark
addikt
válasz TheSaint #19648 üzenetére
Nem hülyék dolgoznak, de azért próbálkoznak pénzt beszedni, nyugodtan NMHH elé lehet vinni bármilyen ügyet. Én sem hagytam annyiban a saját ügyemet, egy ideig járkáltak egymáshoz a tarr és az nmhh emberei, én meg visszakaptam ami vissza jár.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Breki
veterán
Sziasztok.
Ma aSzekszárdon a Pollack lakótelepen elkezdték a Tarr-osok kiépíteni az optikát, egyelőre csak a lépcsőházban.
Kérdésrm az, hogy a valós lakásokba való brkötés, kb mennyi idő szokott lenni?
Pont gondolkoztam a telefonra való váltáson, a neten, otthoni tekefonom, mobilon is tőlük van magenta1-esként.
De ők még nem is képesek optikát se bevezetni, pedig rlég központi helyen lakunk. Ez így nonszensz már, hogy nem képesek az internet rlérést fejleszteni.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest