Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Másnál is előfordul, hogyha fut a torrent kliens (uTorrent), akkor nem lehet böngészni? Egyszerűen nem hozza be a weblapokat egyik böngésző sem. Nagyon bosszantó, mert a T-Com-os hálózaton nem tapasztaltam ilyet. -
DaddyGood
tag
válasz Gubek-Einste #9588 üzenetére
120/10 Mbites netem van, az uTorrentben van egy sebességkalauz, azt lefuttattam és aszerint állítottam be a kapcsolatokat.
-
DaddyGood
tag
Már a kapcsolatok lekorlátozását is próbáltam, de nem segített. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a gond, mert nem ma kezdtem a torrentezést, de ilyennel még nem találkoztam. Igaz, eddig végig T-Com-os voltam. Igen, ez már az emelt PART-os csomag, most váltottam néhány napja.
-
DaddyGood
tag
válasz ftamas0201 #9596 üzenetére
Erre már én is gondoltam és én is a 2.2.1-est használom.
-
DaddyGood
tag
válasz nyalifali #9599 üzenetére
"Ez a weboldal nem érhető el" Ezt írja a böngésző. Alapértelmezett átjáró és a DNS pingre válaszol, de a konkrét weboldalra (index.hu) nem. Arra gyanakszom, hogy valami névfeloldási probléma van. Már próbáltam másik DNS szervert (google, open dns) is beállítani, de az sem segített.
-
DaddyGood
tag
Azt hiszem megvan a megoldás. Ez a hiba csak a Cisco EPC3925-ös készülékeknél jelentkezik, ki kell lőni a tűzfalat a routerben és máris megoldódik a probléma. Esetleg lehet próbálkozni firmware frissítéssel is. Az enyémben jelenleg ez van: Firmware Name: epc3925-E15-16-v302r125573-130625c.bin. Firmware Build Time: Jun 25 15:14:12 2013.
-
DaddyGood
tag
Kicsit offtopic téma. Miért van az, hogy az utorrent 3.4.2 állandóan tölt le néhány kB/s-al? Nap végére néhány száz MB is összejön ebből.
-
DaddyGood
tag
Most úgy tűnik megjavult:
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9799 üzenetére
Most már minden rendben, köszi szépen.
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9801 üzenetére
Egy hármas elosztó van, egy koax megy a modembe, egy az egyik TV-be, egy a másikba.
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9803 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom megmondani.
-
DaddyGood
tag
Máshol is szakadozik a net? Mert itt Pakson tegnap délután óta hol van, hol nincs, mint a mesében.
-
DaddyGood
tag
válasz Gubek-Einste #9819 üzenetére
Pillanatnyilag ilyenek:
-
DaddyGood
tag
Most meg a mobil TV nem megy, azt írja megszakadt a kapcsolat, pedig van net.
-
DaddyGood
tag
válasz resTore.hu #9846 üzenetére
Nálam 1080i.
-
DaddyGood
tag
Máshol is így hasít a net? (120/10)
-
DaddyGood
tag
válasz bull84ghia #10366 üzenetére
iOS: iPad és iPhone, amelyeken legalább 7.0-ás iOS operációs rendszer fut.
iOS alkalmazás letöltése az App Store-ból: https://itunes.apple.com/us/app/tarr-mobiltv/id916921166?l=hu&ls=1&mt=8[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Paks környékén máshol is ilyen a 120 Mbit-es net?
-
DaddyGood
tag
válasz farkas-j #10575 üzenetére
Nekem egy Samsung Le32B530-as TV-m van és sikerült is kimenteni pendrive-ra a csatornalistát egy CLONE.BIN fájlba, de nem hajlandó megnyitni a progi, mert azt írja, hogy ismeretlen formátum, vagy kódolva van. Mit lehetne csinálni vele, hogy tudjam szerkeszteni? Több progival is próbálkoztam, volt amelyik már a .BIN formátumot sem ismerte fel.
-
DaddyGood
tag
Tudja valaki, hogy az HBO meddig lesz kódolatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest