Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-06 22:56:53

LOGOUT.hu

Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6335) építész válasza Deadzone41 (#6333) üzenetére


építész
aktív tag

Értem. Semmi esetre se vegyél ház ventit. Az eredetihez hasonlót keress. +12 Volton fújjon (legalább) annyi levegőt, mint a régi. Ha nem találsz a régi venti gyártójának honlapján adatot, legalább a teljesítményét illetve áramfelvételét nézd meg a cimkéjén. Nincsenek csodák, ami többet fogyaszt többet is fúj és hangosabb is.
Kérdéses még, hogy amikor a venti szabályzó terheletlen állapotban leszabályozza a venti áramát, vagy feszültségét, mennyire pörgeti meg az újat. Ezt ki kell próbálnod mielőtt véglegesíted.
Azzal sem elégedhetsz meg, hogy most neked csendes, arra is gondolni kell, ha átkerül egy másik gépbe a táp, ott is hibátlanul működjön és időben felpörögjön a melegben a venti, nehogy világítson a függöny is egy PC bővítés után.

bye

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.