Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-06 22:56:53

LOGOUT.hu

Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12029) Rowon válasza didyman (#12028) üzenetére


Rowon
veterán

Köszi! Mindenesetre a régi Enermaxok közelébe sem ér az iArena, ebben biztos vagyok. :)

"Azért a garicímke lejárta nem jelenti azt, hogy a kávé lefőtt neki, még akkor sem, ha az egy iArena."

Ezt nem is írtam, de, ha elolvastad az egész előzményt, akkor már legalább 9-10 éves a tápegység és 2 évig volt rá csak gari. Ez a garanciaidő, főleg mostanában nekem egy érdekes jellemzője a tápegységeknek. Van nem is egy modell, amire a forgalmazó 10 vagy 12 év garanciát vállal, ami azért már mond valamit arról, hogy az adott tápnak milyen lehet a minősége. Általánosságban a gyártók nem nagyon szeretik a garanciaidőt és most nem csak a tápegységekről beszélek, hanem bármilyen műszaki cikkről, amikre vagy nevetségesen rövid jótállási időt vállalnak, vagy pedig nagyon ki van centizve éppen a várható élettartamra.

Ezért is gondolom mégiscsak úgy, hogy azt az iArenát el kéne engedni. DE mivel a tulaj nem enged, így én nem is szőröznék ezzel az egésszel sokat. Kitakarítanám, visszaépíteném neki, aztán csináljon vele, amit akar.

[ Szerkesztve ]

Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.