- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aeroglobus
tag
válasz
Aeroglobus #38211 üzenetére
Ezt a beállítást én is linkben kaptam, melyet Itt találsz meg. Csak a zöld nyillal jelölt beállításokat kell megváltoztatni az Asusban, és így ebben az esetben nem kell a speedport-Asus közötti kapcsolatnak Fix IP címet adni (az emlitett fix IP címet amit kérdeztél egyébként az Asusban kéne állítani, és a Wan kapcsolat felé).
Én annyt változtattam a leíráshoz képest hogy az Asus-nak nem a 192.168.1.254-es IP címet adtam, hanem 192.168.1.2-est.
A speedportnak viszont a saját IP címét a Network részben meg kell változtatni 192.168.1.1-re. A DHCP résznél szintén a speedportban a Home Network-ben kiosztható IP címeket 105-1XX-re (tetszőleges) változtatod.
Ha ezzel megvagy, akkor a speedportban vagy a DMZ-vel az Asusra irányítasz minden portot, vagy a csak a szükségeseket. A DMZ jó, mert akkor csak az Asusban kell a portokat babrálni, ha valamiért szükséges újjabat nyitni, viszont hátránya, hogy ha mégis használnád a speedport másik lan részeit valamire akkor oda már nem tudnál irányítani, csak ha a DMZ-t kikapcsolod.
A speedportban egyébként arra az IP-re kell majd a forgalmat irányítani, amit az Asus-nak adsz a link alapján. Mindhárom részbe be kell írni az átirányítandó port számát, és elvileg már mennie is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged